Sn Emirhan06,

Aciklamalariniz icin tesekkurler ancak ozellikle faktoring alacaklariyla ilgili belirsizlik bence hala devam ediyor soyle acikliyayim..

Sirkette bunu deklare etmis genel kurulda biz faktoring alacaklarini kapadik diye buyuk oranda diye ve bu kalem finansal tablolarda net borc kisminda gosterilmeyebiliyormus genel kurulda da bu konu gecmis.

Simdi bu para buyuk oranda ticari alacaklar kismina gitmis evet ama faktoring alacak detayi sizin aciklamaniza gore tamamen sirket insiyatifine kalmis.O kalemi istedigi gibi gosterip gelen parayi veya kazandigini yine faktoring borcumu kapattim diyebilir bundan sonras icin de.Ay ortasinda daha yuksek olabilir vs diye bakarsak burada suan gorunen 31 Mart itibariyle 1.2 milyar hala faktoring borcu kaldigi gorunuyor belki suan daha artti haberimiz yok buraya kadar hem fikir miyiz?

Bu faktoring borcunu da kendi insiyatifinde sirket istedigi gibi seffaf olmayacak sekilde kullaniyor gibi yorumluyorum ben ve bu hic hosuma gitmedi.

Yani sunu demek istiyorum.Burda bence bir onceki bilancolarda cok daha yuksek borclari olmasina karsin bunu ticari alacaklarda faktoring alacagi dip notuyla yatirimcilardan gizleyerek hatta ne kadar faktoring borcu kaldigi durumu da net anlayamadigimiz bir kurguda yatirimcilari kandirmislar gibi okuyorum bu durumu..

Kisisel gorusumdur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..