Originally Posted by
noreply
Pekiyi, yazmayayım. Geçtiğimiz yıl 50 liranın altından her fiyattan alırım demiştim, söylediğimi de yaptım. lot sayısını artırdım. O zamanlarda üç geneli hedef düşüyordum. Geçen zaman ve topluluğun giderek içine kapanması keyfimi kaçırdı. Monrol, Atazapa ve Kartal her üçü de sonuç üretebilir hale gelmesine jkarşın piyasada bir karşılığı olmadı. Zarar etmedim ama hata yaptığımı düşünüyorum. Tabii ki siyaset ve genel gidişat da beklentilerimi etkiliyor. Önerdiğiniz gibi, yazmamak en iyisidir! Düzeltme: 3 haneli hedef düşünüyordum.
Olumlu haberi bile fiyatlamasının sebebi aslında belli değil mi. Yaklaşık 1.5 yıldır yüzde 60 lara dayanan mevduat faizi var. Halen bile yüzde 50 lerin üzerinde. Kendi iç ekonomik ve siyasi durumlarımız malum. Yurt dışında savaşlar, abd seçimi, trump etkisi derken konjonktür de olumsuzdu. Kimse kılçıksız yüzde 55-60 lara varan mevduat faizi ve bunca risk varken şirket bazında 3 tane olumlu haber var diye bu riski almaz. Aslında bu ecilc özelinde değil borsadaki birçok hisse bakımından aynı. Birçok kağıt zirvesinden en az yüzde 50 düşmüşken ecilc yine de makul seviyelere kadar geri çekilmiştir.
The man who passes the sentence should swing the sword
Yer İmleri