Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8009 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu piyasada çekirge olduğum zamanlar ustam şunu söylemişti trader olduğun zamanlar böyle havalarda kapanışlara dikkat et derdi neden diye sorduğum da ya yeni bir hareket başlayacak yada yeni dipler görülücek derdi bu yüzden bugunkü kapanış önem arz edicek kendi adıma.
    8.5.2025 yorumum özelden Bulut burada dönüştenmi bahsettin diye soruluyor.
    Bu hareket perşembe başladı cuma devam etti.
    bu msj göre strateji ve pozisyon açtım kısa vade olabilir duruma göre daha önce belirttiğim kendi imamoğlu seneryomdan dolayı uzun vadeyede dönebilir .Perşembe yaptığım analizi teknik olarakda anlatmaya çalışıcam
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. Pıst 100 haftalık graflarda kanal içinde formasyon kırılımı takip ediyordum pazartesi günü 2.45-2.46 üzeri kapanışlarda tl bazlı 9515-9530 bu bölgelere denk geliyor şuanki kurla.Bu bölge üzeri kapanış ve üzerinde kalırsa formasyon yukarı kırılımını takip edicez hedefimiz orada 2.62-2.63 bölgesi olacak formasyonda tl bazlı 10000-10200 bölgesine denk geliyor.Kısa vade düşüncem bu yönde.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Pıst 100 haftalık graflarda kanal içinde formasyon kırılımı takip ediyordum pazartesi günü 2.45-2.46 üzeri kapanışlarda tl bazlı 9515-9530 bu bölgelere denk geliyor şuanki kurla.Bu bölge üzeri kapanış ve üzerinde kalırsa formasyon yukarı kırılımını takip edicez hedefimiz orada 2.62-2.63 bölgesi olacak formasyonda tl bazlı 10000-10200 bölgesine denk geliyor.Kısa vade düşüncem bu yönde.

hafta sonu belirttiğim formasyonda sorulmuşdu bugun ben ilk etap üçgen formasyon olarak değerlendirdim önündeki yemeği yemeden tatlı söyleyen teknikçiler flama var değil üst üst hedefler verecek , ben her zaman oyunu görüp binanın altını doldurulmasını beklerim flamanın çalışması için 2.80 üzeri kapanışlar gerekli ama bunada altı dolu hikaye gerekli şimdilik önümüzdeki hikaye havuç ne kadar alıcı gelecek ona bakılıp arkadan gelecek haberler takip edilecekdir benim öngörüm.
    Daha geniş haftalık grafım daha var onuda paylaşırım şimdilik biraz mola kolay gelsin.

4. Unutmayın piyasada biz bizeyiz kademeler boş ve karşılıklı işlemlerle bu hareketler oluyor.Temkinli olunmalı VF aldığı 30-35 milyar bir mal var bu dağıtılmak istene bilir bir bölümü burada alıcı ne kadar onu ölçüceklerini düşünüyorum yoksa bizim ana hikayemiz ekonomik sorun,hukuk, adalet , eğitim buralarda değişen birşey yok ortada bir havuçu badem spor ne kadar kullanacak onun peşindeyim herkes kendi pozisyonundan sorumludur iyi olan kazansın stoplos rakamlarımı kendime göre belirledimkolay gelsin

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hafta sonları dostlarım müsahitse oturur rakıya vururuz muhabbet ederiz , konu açılım saçılımdı bu hafta buradan ne gibi katalizör çıkar ben masada paylaştığım düşüncemi buradada paylaşayım , burada açılım saçılımın bana göre hiç bir değeri yok bunu kim kimin için neden bu işlere girdiğini biliyor , ayrıca bu süreçte çok sorulacak sorular var suriye ve ıraktaki terör grupları bu pkk nın uzantıları bunlar ne olacak diye ama bakıyorum bu sorulmuyor Türkiye içindeki hikaye üzerinden yol yürünüyor dem partili Pervin Buldanın sosyal medyadaki son konuşmalarını iyi izlesin bu ülkeyi sevenler orada ne yapmak istediklerini açıkça anlatıyorlar.Bu seneryomuzda ana konu ama piyasa için bana göre alt konular hareket getire bilir nedir bu kayyumların kaldırılması dem ve chp li belediyelerde , İBB nin terör soruşturması rafa kalka bilir yoksa kendileriyle çelişirler 1-2 daha haberle burada hareket yapmak isteyeceklerini düşünüyorum bu yüzden pazartesi açılışı ile yukarı hareket gelebilir seneryom çalışırsa.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Pıst 100 haftalık graflarda kanal içinde formasyon kırılımı takip ediyordum pazartesi günü 2.45-2.46 üzeri kapanışlarda tl bazlı 9515-9530 bu bölgelere denk geliyor şuanki kurla.Bu bölge üzeri kapanış ve üzerinde kalırsa formasyon yukarı kırılımını takip edicez hedefimiz orada 2.62-2.63 bölgesi olacak formasyonda tl bazlı 10000-10200 bölgesine denk geliyor.Kısa vade düşüncem bu yönde.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Unutmayın piyasada biz bizeyiz kademeler boş ve karşılıklı işlemlerle bu hareketler oluyor.Temkinli olunmalı VF aldığı 30-35 milyar bir mal var bu dağıtılmak istene bilir bir bölümü burada alıcı ne kadar onu ölçüceklerini düşünüyorum yoksa bizim ana hikayemiz ekonomik sorun,hukuk, adalet , eğitim buralarda değişen birşey yok ortada bir havuçu badem spor ne kadar kullanacak onun peşindeyim herkes kendi pozisyonundan sorumludur iyi olan kazansın stoplos rakamlarımı kendime göre belirledimkolay gelsin
    Ayın 8 de yapılan hareket içerden birilerinin aldığı haberlerle yapılan hareketti ukrayna barış vs bunlar sadece tahta bazlı hareketler için.Çin -Abd kıç öpme olayı zaten oda beklentilerin içinde fiyatlarda dipten ABD borsaları Trumpın çark etmelerinden sonra bunu fiyatlara sokmaya başlamıştı bizde ince hikaye hafta sonu ele aldığım konular tabi burada nasıl şekillenecek ona bakıcaz volilete ınsıder üzerinden ortada havuç bekliyorum hafta sonu kendimce öngörülerimi paylaştım.temel hikaye ve teknik analizle aynı şeyler özelden sorulmasın kolay gelsin.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •