Hafta sonları dostlarım müsahitse oturur rakıya vururuz muhabbet ederiz , konu açılım saçılımdı bu hafta buradan ne gibi katalizör çıkar ben masada paylaştığım düşüncemi buradada paylaşayım , burada açılım saçılımın bana göre hiç bir değeri yok bunu kim kimin için neden bu işlere girdiğini biliyor , ayrıca bu süreçte çok sorulacak sorular var suriye ve ıraktaki terör grupları bu pkk nın uzantıları bunlar ne olacak diye ama bakıyorum bu sorulmuyor Türkiye içindeki hikaye üzerinden yol yürünüyor dem partili Pervin Buldanın sosyal medyadaki son konuşmalarını iyi izlesin bu ülkeyi sevenler orada ne yapmak istediklerini açıkça anlatıyorlar.Bu seneryomuzda ana konu ama piyasa için bana göre alt konular hareket getire bilir nedir bu kayyumların kaldırılması dem ve chp li belediyelerde , İBB nin terör soruşturması rafa kalka bilir yoksa kendileriyle çelişirler 1-2 daha haberle burada hareket yapmak isteyeceklerini düşünüyorum bu yüzden pazartesi açılışı ile yukarı hareket gelebilir seneryom çalışırsa.
Yer İmleri