Sayfa 747/750 İlkİlk ... 247647697737745746747748749 ... SonSon
Arama sonucu : 5995 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Viop LXIV

  1. Hafta sonları dostlarım müsahitse oturur rakıya vururuz muhabbet ederiz , konu açılım saçılımdı bu hafta buradan ne gibi katalizör çıkar ben masada paylaştığım düşüncemi buradada paylaşayım , burada açılım saçılımın bana göre hiç bir değeri yok bunu kim kimin için neden bu işlere girdiğini biliyor , ayrıca bu süreçte çok sorulacak sorular var suriye ve ıraktaki terör grupları bu pkk nın uzantıları bunlar ne olacak diye ama bakıyorum bu sorulmuyor Türkiye içindeki hikaye üzerinden yol yürünüyor dem partili Pervin Buldanın sosyal medyadaki son konuşmalarını iyi izlesin bu ülkeyi sevenler orada ne yapmak istediklerini açıkça anlatıyorlar.Bu seneryomuzda ana konu ama piyasa için bana göre alt konular hareket getire bilir nedir bu kayyumların kaldırılması dem ve chp li belediyelerde , İBB nin terör soruşturması rafa kalka bilir yoksa kendileriyle çelişirler 1-2 daha haberle burada hareket yapmak isteyeceklerini düşünüyorum bu yüzden pazartesi açılışı ile yukarı hareket gelebilir seneryom çalışırsa.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

  2. Pıst 100 haftalık graflarda kanal içinde formasyon kırılımı takip ediyordum pazartesi günü 2.45-2.46 üzeri kapanışlarda tl bazlı 9515-9530 bu bölgelere denk geliyor şuanki kurla.Bu bölge üzeri kapanış ve üzerinde kalırsa formasyon yukarı kırılımını takip edicez hedefimiz orada 2.62-2.63 bölgesi olacak formasyonda tl bazlı 10000-10200 bölgesine denk geliyor.Kısa vade düşüncem bu yönde.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

  3. Unutmayın piyasada biz bizeyiz kademeler boş ve karşılıklı işlemlerle bu hareketler oluyor.Temkinli olunmalı VF aldığı 30-35 milyar bir mal var bu dağıtılmak istene bilir bir bölümü burada alıcı ne kadar onu ölçüceklerini düşünüyorum yoksa bizim ana hikayemiz ekonomik sorun,hukuk, adalet , eğitim buralarda değişen birşey yok ortada bir havuçu badem spor ne kadar kullanacak onun peşindeyim herkes kendi pozisyonundan sorumludur iyi olan kazansın stoplos rakamlarımı kendime göre belirledimkolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

  4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geldiğinde 10798 idi
    Durum ortada, dikkatli olmak lazım
    Pazartesi birazda bize harçlık versin dayı,

  5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Avrupa'dan Kiev çıkarması: "Ön koşulsuz 30 gün"
    Kiev'e giden Avrupalı liderler, Rusya ateşkese razı olana kadar Ukrayna'ya desteği artırmaya devam edecek.
    Alayını göt etti,her seferinde rezil ediyor,
    Ayrıca ateşkes felan yok, habire manipüle ediliyor.

  6. Emeklilerin bayram harçlığı bir yerden çıköası lazımdı, vf iyi çalışıyor

  7. Bu orta koridor meselesi, büyük bir proje,
    Hepsi birbirine ilintili süreçler. Menfaat ler çıkalr., alınan puntolu krediler..

  8. Post

    Gazze de onbinlerce #ANNE hayatını kaybetti.
    Binlerce #ANNE ise
    onbinlerce #çocuğunu kaybetti..........................
    Gazze deki, Doğu Türkistan daki yiğit ANNELERİMİZ başta olmak üzere annelik bilinci ve sorumluluğunu taşıyan tüm annelere selam olsun!
    Anneler Günü kutlu olsun............................
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 747/750 İlkİlk ... 247647697737745746747748749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •