mert abi gelürse
çıtak ''bist 2 bıçık milyonagitmezmiş.. lönkleri buradan palanın kucağına boca etsin '' deyor... deyin
ne güzel cümle kurdum beaa
mert abi gelürse
çıtak ''bist 2 bıçık milyonagitmezmiş.. lönkleri buradan palanın kucağına boca etsin '' deyor... deyin
ne güzel cümle kurdum beaa
Ayın 8 de yapılan hareket içerden birilerinin aldığı haberlerle yapılan hareketti ukrayna barış vs bunlar sadece tahta bazlı hareketler için.Çin -Abd kıç öpme olayı zaten oda beklentilerin içinde fiyatlarda dipten ABD borsaları Trumpın çark etmelerinden sonra bunu fiyatlara sokmaya başlamıştı bizde ince hikaye hafta sonu ele aldığım konular tabi burada nasıl şekillenecek ona bakıcaz volilete ınsıder üzerinden ortada havuç bekliyorum hafta sonu kendimce öngörülerimi paylaştım.temel hikaye ve teknik analizle aynı şeyler özelden sorulmasın kolay gelsin.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
gap bıraktı diye şort açmayın tehlikeli..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
bu aralıkta 1,5 aya yakın durmak bir mana ifade eder (benim kendi dinamiğim yok... sağdan soldan gelecek haberlere bakacaam demektir. ) birkaç iyi haber geldi, gereken yapıldı
mavi üstünde, sarı teknik hedefti... yavaşmı hızlımı geleceği problemdi... famerika onuda halletti
sarı ve üst bolinger (97 bing ) üstü YÜNKSELEN TREND demektir.
bu haber ve veriye bakmaz...
bistin kendi dinamiğine makrosuna bakar... orayı geçersen öyle % 2-3 yükseliş kurtarmaz
hem en az 2-3 ay sürecek hemide % 15-20 üzerine koyacak tinamik ister, tinamik...
batırım tavsiyesi değildir
Buffet temel analizle yatırım yapan yatırımcıdır. Temel anlamda o da bilançoların daha iyi olmayacağını veya en iyinin görüldüğünü düşünüyordur. Hareket daha çok teknik bir hareket.
kendi adıma şimdilik coşkuyla yeni pozisyon açmam ama açık pozisyonumu da kapatmam.
short için ise çok daha büyük risk görüyorum.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri