Sayfa 649/654 İlkİlk ... 149549599639647648649650651 ... SonSon
Arama sonucu : 5225 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Şimdi arene her çeyrek 100 bin kar yazza yılda 400 bin kar olur. Adamlar payneti yatmış 5 yıllık karı cebe koymuş bunun nesi kötü. Kaldiki benim şahsi fikrim tabim maliyeninde de işine gelmiyor borsa yatırımcı vadeliye koysa atıyorum 10 milyon bir yılda 5 milyon birleşik faizle yapar 6 milyon diyelim devlet zaten yüzde 15 stopaj bir milyon tahsil ediyor borsada kazançtan ne alıyor 0

2. Birde benim dikkatimi çeken tüm hisseler için geçerli bir tespit var. Patronlar bist ti resmen para kazanmak için kullanıyor şirket karından ziyade borsada daha fazla para kazanma hırsı ön planda olmuş. İyi kap at mal çak, kötü bilanço ile mal topla finalde şirketten kazandığı karın üç beş katını bist ten topla. Sen niye hisse aldın ozaman diyorsunuz, doğal olarak walla bende bilmiyorum niye halen bu hissedeyim
    ,

3.  Alıntı Originally Posted by NoNamee Yazıyı Oku
    Birde benim dikkatimi çeken tüm hisseler için geçerli bir tespit var. Patronlar bist ti resmen para kazanmak için kullanıyor şirket karından ziyade borsada daha fazla para kazanma hırsı ön planda olmuş. İyi kap at mal çak, kötü bilanço ile mal topla finalde şirketten kazandığı karın üç beş katını bist ten topla. Sen niye hisse aldın ozaman diyorsunuz, doğal olarak walla bende bilmiyorum niye halen bu hissedeyim
    ,
    Sizinki hobi ve başarma duygusu ;)

4. Resmen gondiklediler bizi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. 60 tan fazla bilonço gördü bu gözler rahat olun arkadaşlar bu hisse Gi-de-cek alın demiyorum ama zararına da malınızı kaptırmayın bu çakallara

6.  Alıntı Originally Posted by NoNamee Yazıyı Oku
    60 tan fazla bilonço gördü bu gözler rahat olun arkadaşlar bu hisse Gi-de-cek alın demiyorum ama zararına da malınızı kaptırmayın bu çakallara
    Sarsıntı geçti mi hocam. Evlere dönebilir miyiz?
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

7.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Sarsıntı geçti mi hocam. Evlere dönebilir miyiz?
    Şaka biryanada hocam kar kardır, ha börek satmışsın ha fırını satmışsın 5 yıllık karı tek seferde cebe atmışsın, mal ne kadar toplu o kadar iyi ky da kazansın, bizim derdimiz o

8.  Alıntı Originally Posted by NoNamee Yazıyı Oku
    Şaka biryanada hocam kar kardır, ha börek satmışsın ha fırını satmışsın 5 yıllık karı tek seferde cebe atmışsın, mal ne kadar toplu o kadar iyi ky da kazansın, bizim derdimiz o
    Her sarsıntıda balkondan atlayan, kolunu bacağını kıran KY kazanmasın abi...
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Sayfa 649/654 İlkİlk ... 149549599639647648649650651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •