Sayfa 652/658 İlkİlk ... 152552602642650651652653654 ... SonSon
Arama sonucu : 5259 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by legendmr Yazıyı Oku
    tahtacilarin cogu hırsız patronlarin yancisi olan bu piyasada ; sanal alem hic bi halt bilmeksizin sallayanlarla dolu:)

muhataba bile alma kendine bu seviye ve zihniyettekileri emirhan hocam

Hocam muhatap alınacak adam yazısından belli olur zaten.

Adam kup kuru tabloya bakmış , EFK düşük diyor. Bizim millet böyledir. Olumsuzu görür. EFK'ya ne olmuş da bu kadar düşmüş sorusuna yanıt aramaz.

Satışlara bakıyorsun düşüş yok , brüt kara bakıyorsun çok az düşüş var. Yönetim ve pazarlama giderine bakıyorsun fazladan üst yönetime ödenen bir 100 milyon var ( belli ki paynet satışı için prim ödenmiş ) , Esas faaliyetlerden diğer giderlere bakıyorsun arena connect için 105 milyon şerefiye düşüklüğü yapılmış.

Bunlar tek defalık harcama veya kaydi işlem , şirketin ticari operasyonlarında sorun yok , bu çeyrek düzelir diyeceğine , EFK çok düşmüş diyorsun.

Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.

2. Hacim son 5 ayın en yüksek seviyesinde. Bu gün 10mlyn lotu geçecek gibi....
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

3.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Hacim son 5 ayın en yüksek seviyesinde. Bu gün 10mlyn lotu geçecek gibi....
    Hacimli düştük mü demek istiyorlar.
    Bunlarda tuzak bitmez teknikte :)

4.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Hacimli düştük mü demek istiyorlar.
    Bunlarda tuzak bitmez teknikte :)
    Yok onu demek istemedim. Her satışın karşılığında bir alış var sonuçta. Taban olsa eyvallah derim de o da olmadı...
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

5. Aynı Omarda satmaya başlayınca çekiyorlardı aşağı hemen.Almışlardır bir fon veya by kokusu.Ky nin bir kısmıda zaten adamlar için bir süpürge makinelik iş gibidir.

6. Sihirli bir el değdi ve zaman kazandılar sanki.
    Durumu böyle okuyorum.

7. Bazen yenilgiyi de kabullenmek gerek. Hissenin potansiyeline halen inanıyorum ama nasipten öte köy yok. Sağlıcakla. YTD.

8. Piyasa uçup giderken %9 düşmekde neyin nesi yahu??

Sayfa 652/658 İlkİlk ... 152552602642650651652653654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •