Sayfa 221/222 İlkİlk ... 121171211219220221222 SonSon
Arama sonucu : 1772 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    silah bırakma yüzünden erken secime gidebilir şeklinde bir düzeltme yapalım.

Adamın elindeki nükler silah gücünü gördünüz değil mi, bu piyasa adil değil.

Bakınız 2 hafta önce Mehmet Şimşek Borsa riskli dedi ve durum ortada. Allah aşkına kime güveneceksin kime inanacaksın. Neden böyle bir açıklama yaptın.

Vallahi hakkını vermek lazım, son 10 yılda bu konuda tek dürüst adam Kemal Kılıçtaroğlu çıktı. Adam ne dedi, bunlar sizi dolandıracak dedi ve ogündne bugüne borsada 4 kat eridik.
    Yeni!!! ekonomik planın bu pkk olayından sonra devreye alınacağını düşünüyorum. Zaten en büyük rakibini içeri tıktı. Çarşı yı toplaması makyajlaması lazım. Sonra tabi seçim. Pkk ilk adım dı. İkinci adım da nasa benzer ama tam nas gibi olmayan bir yeni!!! ekonomik plan devreye girecek deniyor. Ama M. Şimşek ile ama Şimşeksiz. Konuşulan birşeyler var. Olur olmaz. Detayları şimdi yazmim insanların kafası karışmasın.

2. Şişenin bile tavan olduğu ortamda short olmaz

3. evvel zaman içinde kalbur saman içinde develer tellal iken pireler berber iken geçmiş zamanda bir ülkede herkesi güldüren bir soytarı varmış. namı diyar diyar yayılmış. soytarıyı gören kimsede ne gam kalırmış ne keder. ülkede herkesin yüzü güler olmuş, bulutlar dağılmış güneş bile insanlığa güler olmuş.

işte tam da bu mutluluklar ülkesinde herkesin yüzü güler neşesi yerinde iken bir gün bir de bakmışlar ki bir köşede sıska çelimsiz bir adam ağlamakta. herkes başına toplanmış, sormuşlar bu mutsuz insana mutlu ülkenin insanları kimsindir, necisindir.

mutsuz adam yanağından süzülen yaşlarla susmuş sadece. sonra mutlu ülkenin mutlu insanlarıdan birisi çıkıp söz almış, demiş ki hiç tasalanma bu ülkede herkesi güldüren soytarı seni de güldürür. mutsuz adam başını kaldırmış ve cevap vermiş, o soytarı benim demiş.

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    kuzu olmak istiyen yorumculara....

KURALLAR....

1....DURUST olacaksin....kivirtmiyacaksin...ZARARDA VE TERS bir pozizyondaysan....kacmiyacaksin....daha cok yazacaksin....

2.....her hareketini....ANLIK YAZACAKSIN....karda ovunurken....zarada kendini asagilamayi normal sayacaksin.....

3.....HER pozizyon cikisini yazacaksin....nasil ki...PARAYI IKIYE KATLADIM CIKTIM diyorsan....KOL KESTIM....KODUGUM PARAYI KOMPLE VERDIM CIKTIM DIYECEKSIN....

ISTE BUNLARI YAPTIN MI.....SEN....kuzu oldun demektir...RACON KESEBILIRSIN.
    evettt....

"IKILMIS GOTUN DEVASI OLMAZ"

PKK

UKRAYNA....

CIN-AMRIKI TARIF....

sonuc....SHORT squeze....bir calinin dibinde...OLU TAKLIDI YAPIYORUM....ustumden bir ordu gecti....ARTIK BAKIRE DEGILIM....son bir yildir girdigim tum furusmalarim basari ile sonuclanmisti...BU FURUSMAM....bir devrin...TRENDIN YANI...degistiginin gostergesi....

5.  Alıntı Originally Posted by caylakborsaci Yazıyı Oku
    evvel zaman içinde kalbur saman içinde develer tellal iken pireler berber iken geçmiş zamanda bir ülkede herkesi güldüren bir soytarı varmış. namı diyar diyar yayılmış. soytarıyı gören kimsede ne gam kalırmış ne keder. ülkede herkesin yüzü güler olmuş, bulutlar dağılmış güneş bile insanlığa güler olmuş.

işte tam da bu mutluluklar ülkesinde herkesin yüzü güler neşesi yerinde iken bir gün bir de bakmışlar ki bir köşede sıska çelimsiz bir adam ağlamakta. herkes başına toplanmış, sormuşlar bu mutsuz insana mutlu ülkenin insanları kimsindir, necisindir.

mutsuz adam yanağından süzülen yaşlarla susmuş sadece. sonra mutlu ülkenin mutlu insanlarıdan birisi çıkıp söz almış, demiş ki hiç tasalanma bu ülkede herkesi güldüren soytarı seni de güldürür. mutsuz adam başını kaldırmış ve cevap vermiş, o soytarı benim demiş.
    biraz agir olmus....emme...hakettim....eger seni rahatlatmissa....sorun yok....bizde sana benzeri sekilde dosemistik....

1-1....beraber olduk...KAVGAYI TATINDA BIRAKALIM.....

sevgiler.

6. bu ara....OGLUMUN OKULUNDA....yil sonu toplantilari var....onlarla mesgulum....az vaktim var....carsambaya kadar...sonra new york a donecegim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,129
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    biraz agir olmus....emme...hakettim....eger seni rahatlatmissa....sorun yok....bizde sana benzeri sekilde dosemistik....

1-1....beraber olduk...KAVGAYI TATINDA BIRAKALIM.....

sevgiler.
    Balkon konuşması gibi net ,şeffaf anlaşılır..
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

8. bu topikte....ben yoksam...CITAK....hep olacak....

Sayfa 221/222 İlkİlk ... 121171211219220221222 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •