Tamam bilanço begenilmedi diyelim de taban kapatacak kadar mı begenilmedi. Bu rezilliğe sessiz kalmayın.!
ir@arena.com.tr
Bu mail adresine içinizden ne geliyorsa yazın. Ben yazdım.
Tamam bilanço begenilmedi diyelim de taban kapatacak kadar mı begenilmedi. Bu rezilliğe sessiz kalmayın.!
ir@arena.com.tr
Bu mail adresine içinizden ne geliyorsa yazın. Ben yazdım.
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Muhatap olma hocam. Zaten herkesin morali yeterince bozuk bir de ne dediği belli olmayan insanlarla uğraşma.
Yatırım finans son 3 ayda 2 milyon lot mal almıştı. Bunun 600 binini 2 iş gününde sattı. Hala daha elinde 32-33 lira maliyetli 1,4 milyon lot mal var.
Anlaşılan çıkmaya karar verdi. BofA zaten bildiğimiz BofA , cuma aldığı maldan fazlasını bugün sattı. Bir sürü de panik satış olunca , işlem hacmi rekoru kırıldığı günü taban kapattık.
Bakalım bu satışların arkası ne zaman kesilecek.
Kerevitas ın 5 para etmeyeceğini biliyordum da arenayı da öğrenmiş olduk. Yıllar önce kerevit tahsisli bedelli açıkladı. Marjın %20 olduğu günler...tavan gidecek gldecek derken SabriUlker denen adam hisseye öyle bir taş koydu ki anlatamam. O günden beri Ülker ürünlerini boykot ediyorum.
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Bilançoyu neden genel kurul sonrasında yolladıkları belli oldu. Bilanço sonrası taban yapıp sonrasında genel kurul olsaydı , o genel kurul kolay geçmezdi.
Bilanço bu kadar satışı hak etmedi ama yapacak bir şey yok. Arz talep meselesi. Tablo ne derse desin algı gerçekleri bastırıyor bu borsada.
ir@arena.com.tr
Tekrar yazıyorum. İhmal etmeyin . Okuyorlar mailleri...
Arkadaşlar gelen bilançolara bakıyorum çoğu zarar ..tamam bizdede bilançoda dümen var ama taban olacak kadar değil yani..Bugün Bank of ile yat fin satışları aynı güne denk geldi. Yapacak birşey yok..Bu arada yat finans ın elinde 1.4 milyon lot yok her kimse.. Oradaki 550 bin lot arkadaşıma ait. yani olsun 600-700 bin lot malı var..satabileceği
Bizim gibi taban olan kağıtlara baktım çoğu manüpülatif bir e 5-10 prim yapmış kağıtlar. biz ne prim yaptıkta taban olduk..
Yer İmleri