Sayfa 655/658 İlkİlk ... 155555605645653654655656657 ... SonSon
Arama sonucu : 5258 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Muhatap olma hocam. Zaten herkesin morali yeterince bozuk bir de ne dediği belli olmayan insanlarla uğraşma.

Yatırım finans son 3 ayda 2 milyon lot mal almıştı. Bunun 600 binini 2 iş gününde sattı. Hala daha elinde 32-33 lira maliyetli 1,4 milyon lot mal var.

Anlaşılan çıkmaya karar verdi. BofA zaten bildiğimiz BofA , cuma aldığı maldan fazlasını bugün sattı. Bir sürü de panik satış olunca , işlem hacmi rekoru kırıldığı günü taban kapattık.

Bakalım bu satışların arkası ne zaman kesilecek.
    Bu bahsettiğiniz kurumlardan kimler işlem yapıyor? Bunu bilmiyoruz. Tahtacı? Patron? ... Veya sıradan aracı kurum işlemleri... Sıradan aracı kurum işlemleri ise o zaman yapacak bir şey yok.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

2.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Bu bahsettiğiniz kurumlardan kimler işlem yapıyor? Bunu bilmiyoruz. Tahtacı? Patron? ... Veya sıradan aracı kurum işlemleri... Sıradan aracı kurum işlemleri ise o zaman yapacak bir şey yok.

BofA klasik robot işlemleri. Cuma günü artık takasında hemen hemen hiç mal kalmamıştı. Böyle durumlarda direk alıma geçer BofA. Cuma da bu algoritma ile sanırım 285 bin lot mal aldı 46,65 ortalama ile.

Bugün tahta satıcılı olunca kara zarara bakmadan verdi hepsini hatta 25 bin lot fazlasıyla. Robotun yazılımı böyle. Bugün yükseliş olsaydı belki biraz daha alırdı ama başta OYAK ve yatırım finans sabahtan beri aktifden şelale gibi mal verince BofA da verdi.

Hatta çoğu zaman BofA alış yapıp takasta 300-500 bin lotlara çıkınca , BofA'nın mantığını bilen eli güçlü kişiler kasıtlı tahtada satış baskısı kurup BofA'yı satışa zorluyor ve sattıklarını alttan alıyorlar sonrasında.

Şu anda BofA'nın elinde yine mal kalmadı. Yarın eğer bu kadar satıcılı bir tahta olmazsa belki yarın yine 250-300 bin lot alır.

Yatırım finans ise ağırlıklı olarak şubat ve mart aylarında 30-35 liradan 2 milyon lot mal aldı. Tabi ben kurum olarak söylüyorum. Bunun içinde kimin ne kadar malı var bilemem.

Ama muhtemelen alanlardan biri yada bir kısmı bilançoyu da beğenmemiş olacak ki , hazır karda iken satayım çıkayım dedi herhalde. Gerçi Cuma günü de sattı. O gün bilanço henüz gelmemişti. Belki de nasıl geleceğini öğrendi ve bu bilançoyu piyasa beğenmez deyip Cuma sattı bugün de sattı toplamda 600 bin lot.

Satan yatırım finans yatırımcısında daha ne kadar mal var bilmiyorum ama takasında 1.9 milyon lot daha mal var.

3.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Arkadaşlar gelen bilançolara bakıyorum çoğu zarar ..tamam bizdede bilançoda dümen var ama taban olacak kadar değil yani..Bugün Bank of ile yat fin satışları aynı güne denk geldi. Yapacak birşey yok..Bu arada yat finans ın elinde 1.4 milyon lot yok her kimse.. Oradaki 550 bin lot arkadaşıma ait. yani olsun 600-700 bin lot malı var..satabileceği

takasta 1.9 milyon daha var. 550 bini arkadaşınızın ise demek ki hala daha 1,35 milyon lot başkalarının malı var.

Bu 1,35 milyonun ne kadarı bu 2 gündür satan arkadaşın onu bilemeyiz tabi. Satmaya devam edecek mi etmeyecek mi onu da bilemeyiz ama bugün tabandan bile verdiğine göre , eğer elinde hala daha mal varsa yarın da bir miktar satışa devam edecek demektir.

4.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Haklısınız Üstadım.Yazdığı hakarete giriyor,farkında değil sanırım.

Bas hocam şikayet butonuna moderatör gereğini yapsın.

5. Bence Şirket bilanço sonrası bu şekilde düşüş olacağını biliyordu, planlıydı. Ve bence tahtacı ve şirket ortak hareket ediyor...Bu sebeple cuma günü bilanço açıklamada herhangi bir sakınca görmediler. Eğer yükseliş olacak olsaydı Grafikte oluşan GAP boşluğuna hastalık derecesinde takıntılı olan tahtacı hafta içi perşembe veya cuma hariç bir gün göndertirdi. Uyandık ama geç uyandık oyuna.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

6.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Bence Şirket bilanço sonrası bu şekilde düşüş olacağını biliyordu, planlıydı. Ve bence tahtacı ve şirket ortak hareket ediyor...Bu sebeple cuma günü bilanço açıklamada herhangi bir sakınca görmediler. Eğer yükseliş olacak olsaydı Grafikte oluşan GAP boşluğuna hastalık derecesinde takıntılı olan tahtacı hafta içi perşembe veya cuma hariç bir gün göndertirdi. Uyandık ama geç uyandık oyuna.
    Bugün yukarı yönlü gaplı açsaydı ki olabilirdi.Yukarıdaki 1.7 usd gapına dokunup geri gelir alttakileri kapatır diye tahmin etmiştim.Olmadı.
    Belki daha hayırlı oldu.Sağlık olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Bas hocam şikayet butonuna moderatör gereğini yapsın.
    Ben birşey yapmadım silmişler.

8.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    BofA klasik robot işlemleri. Cuma günü artık takasında hemen hemen hiç mal kalmamıştı. Böyle durumlarda direk alıma geçer BofA. Cuma da bu algoritma ile sanırım 285 bin lot mal aldı 46,65 ortalama ile.

Bugün tahta satıcılı olunca kara zarara bakmadan verdi hepsini hatta 25 bin lot fazlasıyla. Robotun yazılımı böyle. Bugün yükseliş olsaydı belki biraz daha alırdı ama başta OYAK ve yatırım finans sabahtan beri aktifden şelale gibi mal verince BofA da verdi.

Hatta çoğu zaman BofA alış yapıp takasta 300-500 bin lotlara çıkınca , BofA'nın mantığını bilen eli güçlü kişiler kasıtlı tahtada satış baskısı kurup BofA'yı satışa zorluyor ve sattıklarını alttan alıyorlar sonrasında.

Şu anda BofA'nın elinde yine mal kalmadı. Yarın eğer bu kadar satıcılı bir tahta olmazsa belki yarın yine 250-300 bin lot alır.

Yatırım finans ise ağırlıklı olarak şubat ve mart aylarında 30-35 liradan 2 milyon lot mal aldı. Tabi ben kurum olarak söylüyorum. Bunun içinde kimin ne kadar malı var bilemem.

Ama muhtemelen alanlardan biri yada bir kısmı bilançoyu da beğenmemiş olacak ki , hazır karda iken satayım çıkayım dedi herhalde. Gerçi Cuma günü de sattı. O gün bilanço henüz gelmemişti. Belki de nasıl geleceğini öğrendi ve bu bilançoyu piyasa beğenmez deyip Cuma sattı bugün de sattı toplamda 600 bin lot.

Satan yatırım finans yatırımcısında daha ne kadar mal var bilmiyorum ama takasında 1.9 milyon lot daha mal var.
    Bence Çok iyi niyetlisin üstad. Keşke işlemler senin anlattığın gibi masum olsa.

Sayfa 655/658 İlkİlk ... 155555605645653654655656657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •