Sayfa 658/658 İlkİlk ... 158558608648656657658
Arama sonucu : 5264 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by NoNamee Yazıyı Oku
    Bu benim sloganım idi ama ozaman 1 2 küsürlarda falan kullanmıştım:)
    Dostum sloganı 2 mi yapsan :)
    Sene sonuna kadar hiç fena olmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by meldamelda Yazıyı Oku
    Muhtemelen elinde 200-300-500 bin lot gibi mali olan, illalah etmis ve satmaya niyetli 6-8-10 yatirimci var, tahtaci sabah acilista yokladi, mali boca edeceklerini anlayinca cekti alislari, onlar satmaya calistikca asagi basti tahtayi, bence onumuzdeki birkac gun onlarin satmaya ne kadar istekli olduklari belirleyecek tahtayi, satacaksaniz yagma yok benim istedigim fiyata vereceksiniz diyor tahtaci, o fiyatlar da buralar degil gibi gorunuyor.
    Sabah karanlık odada tavandaki 3 mlyn lot bu sebeple silinmiş olabilir. Haklı olabilirsiniz.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

3.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Sabah karanlık odada tavandaki 3 mlyn lot bu sebeple silinmiş olabilir. Haklı olabilirsiniz.
    Bu numarayı sabah birçok tahtada yaptılar. Benim işlem yaptığım için şahit olduklarım Glcvy Tavan eşleşmeyken bir ara % 2 civarı artı anca açtı ve sonra kötü performans. Macko da aynısını yaptı aşağı yukarı. Çok güçlü bilançosu olan birçok hisseyi, alaşağı ettiler.

Endeks % 3.8 ben tam %2 eksi kapadım bu günü ve elimde -arena - macko -glcvy -escom - yeotk -logo -httbt var. Yani az çok dengeli bir dağılım sayılabilecek odaklı bir portföy. bu hisselerin 5 tanesinin (arena, macko, glcvy, logo, httbt) iyi olarak nitelendirilebilecek bilançoları var.

Dolayısıyla Arena da olanlar gün içi fecaat ama arenaya özel değil. burada kantarın topuzu fena kaçtı sadece.

Bu arada uzun zamandır ciddi pozisyon almıyordum arena da. 10 gündür arena da pozisyondayım, bu sefer taşıyabiliriz gibi bakalım.

4.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    ir@arena.com.tr

Tekrar yazıyorum. İhmal etmeyin . Okuyorlar mailleri...
    Ben de yazdım.

5. Bir gün beyaz bir inekle genel kurula gitme gibi bir planım var.Ömrümüzü yediler.

6. Bugün tavan kapatsa bile dünkü zararı karşılamıyor. Vakit en değerli şeydir. Vaktimizi çaldılar...
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

7.  Alıntı Originally Posted by gulum26 Yazıyı Oku
    Ben de yazdım.
    Ne yazıyoruz bir örnek atabilirmisiniz?.. Aslında bu mailleri ingilizce olarak redington holding e atmak lazım.. Bunlar bu gelen mailleri yansıtmıyorlar yukarıya..Kendilerine burada tatlı bir yaşam kurmuşlar. maaşları primleri herşey yolunda..

8.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Ne yazıyoruz bir örnek atabilirmisiniz?.. Aslında bu mailleri ingilizce olarak redington holding e atmak lazım.. Bunlar bu gelen mailleri yansıtmıyorlar yukarıya..Kendilerine burada tatlı bir yaşam kurmuşlar. maaşları primleri herşey yolunda..
    İçinden geldiği gibi yaz hocam. Hissenin durumu, bilançoda tartışmalı gider kalemleri, bilançonun neden genel kuruldan sonra gönderildiği, dün açılışta tavanda 3 mlyn lot alıcılı tahtayı kim veya kimler tabana sürdü, bu yaşanan durumu kendilerine yakıştırıp yakıştırmadıklarını ... Hisseye neden sahip çıkılmadığı.... Bunlar ana tartışma konuları... Kibar bir dil kullanmaya da gerek yok bence...

Sayfa 658/658 İlkİlk ... 158558608648656657658

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •