Sayfa 505/506 İlkİlk ... 5405455495503504505506 SonSon
Arama sonucu : 4045 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,697
     Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Borsada hissemi satacağım diyorsun ama yüksek fiyattan satman için hiçbirşey yapmıyorsun.Millet bas bas bağırıyor sermaye artır diye bak ozaman fiyat nerelere uçar.işte ozaman satış fırsatı doğar sana.Kayserili bunları düşünüyor olmalı ,demekki niyeti satmak değil satacağım deyip düşükten hisse toplamak ,başka birşey gelmiyor aklıma.
    Muhatap alan biri yok maalesef karşımızda!Take over yapacak adam lazım
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. Patron banane, ben işime bakarım diyordur.Patronun unuttuğu nokta şu. Borsaya açık bir şirketsin.bu işlerin bir vebali vardır. En azından düzgün bilgilendirme yaparsın. Ne yaptığın belli değil. Satışların dolar bazlı erimiş. Neden böyle olduğunu bile açıklamıyorsun. Daha kötü olacak mı, süreç böyle devam edecek mi, yatırımcına bir fikir verirsin. Ama Allah büyük patron. İnanıyorsan tabi. Sen düzgün bilgilendirme yapsan insanlar büyük sermayenin kuklası da olmaz. O vebali elbet ödersin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,275
    İstediğimiz fiyattan vermedi !..

Alıntı Originally Posted by changa Yazıyı Oku
    Alan alsın bu bilançoyla, yarın istediğiniz fiyattan verecektir.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,697
     Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Patron banane, ben işime bakarım diyordur.Patronun unuttuğu nokta şu. Borsaya açık bir şirketsin.bu işlerin bir vebali vardır. En azından düzgün bilgilendirme yaparsın. Ne yaptığın belli değil. Satışların dolar bazlı erimiş. Neden böyle olduğunu bile açıklamıyorsun. Daha kötü olacak mı, süreç böyle devam edecek mi, yatırımcına bir fikir verirsin. Ama Allah büyük patron. İnanıyorsan tabi. Sen düzgün bilgilendirme yapsan insanlar büyük sermayenin kuklası da olmaz. O vebali elbet ödersin.
    Bir programa çıksa yeter soruları sorarız.Bloomberg ht mi olur ekotürk mü olur CNN mi olur NTV mi olur Yeni Asır mı olur Diyanet Tv bile olsa yeterBir dameninden tutsak olurYa da tut kelin perçeminden misali.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Patron banane, ben işime bakarım diyordur.Patronun unuttuğu nokta şu. Borsaya açık bir şirketsin.bu işlerin bir vebali vardır. En azından düzgün bilgilendirme yaparsın. Ne yaptığın belli değil. Satışların dolar bazlı erimiş. Neden böyle olduğunu bile açıklamıyorsun. Daha kötü olacak mı, süreç böyle devam edecek mi, yatırımcına bir fikir verirsin. Ama Allah büyük patron. İnanıyorsan tabi. Sen düzgün bilgilendirme yapsan insanlar büyük sermayenin kuklası da olmaz. O vebali elbet ödersin.
    istemesini bilmek lazım!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,697
    18000den alanlar ne yaptı ya da ne yapıyor?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,697

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    18000den alanlar ne yaptı ya da ne yapıyor?
    Binden ve bin200 TL den aldırıp 18 binde sattırdım %25 keşke tamamını sataydım diyen oldu.ve 10 altında alınabilir demiştim bazıları bekliyemeyip patronun sattığı yerlerde 14 binlerde almışlar ve ufak ufak sat al lar yapıyorlar lakin kan ağlıyorlar yahu.

Bense daha hala yerimiz ve zamanımız var deyip 8 bin ve 9 bin TL arasında bir kısım aldım.

Benim bir sistem alda lakin hala 20/50 yukarı kıramadı.

Mayıs sonu tekrar bakacam Tanrım ömür verirse.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 505/506 İlkİlk ... 5405455495503504505506 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •