Sayfa 659/660 İlkİlk ... 159559609649657658659660 SonSon
Arama sonucu : 5278 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Ne yazıyoruz bir örnek atabilirmisiniz?.. Aslında bu mailleri ingilizce olarak redington holding e atmak lazım.. Bunlar bu gelen mailleri yansıtmıyorlar yukarıya..Kendilerine burada tatlı bir yaşam kurmuşlar. maaşları primleri herşey yolunda..
    Evet...Şirket borçlu iken, boğazda bir mekanda bulutum organizasyonuna denk gelmiştim youtube videolarında.Eğlenmesini biliyorlar.

Arena da para kazanan sadece bir kesim var. O da Arena Bilgisayar üst yönetimi. Paynet satışından parayı cukka ettiler. Yatırımcılar da avucunu yalasın.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

3. Teknikçi arkadaş bu düşüş nerede durur bir teknik fala bak..

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Teknikçi arkadaş bu düşüş nerede durur bir teknik fala bak..
    3 aşağı beş yukarı 40.00 tl kritik seviye. Altında geçmiş olsun derim
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    3 aşağı beş yukarı 40.00 tl kritik seviye. Altında geçmiş olsun derim
    Tabi böyle diyoruz ama bunların ne yapacağı belli olmaz bastıkça basar sonra kaldırır götürür . Tekniği bozacaklarını pek zannetmiyorum yinede...

6. Günlükte kırmızı kanal izlenebilir. kanal dibi 39.25 civarı, açık mavi yatay çizgi 39.50, fibo 39.84 Aylık pivot desteği 40.12
    Velhasıl 39 - 40 aralığı önemli gözükmekte.

7. Günlük bollinger alt bandı da 39 a yakın.

8. Haftalık görüntüde mavi kanal orta kesikli çizgi 52 tl

Sayfa 659/660 İlkİlk ... 159559609649657658659660 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •