Sayfa 807/832 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817 ... SonSon
Arama sonucu : 6653 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Viop LXIV

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sen zekisin ve düşünen bir insansın adaşım.
    Ben öyle değilim.Tamamen spontane yaşıyorum.
    "Aklını kullan" diyen çok oldu bana.Bizim için de kaygılanlar oluyo tabe : )
    Halen daha neden sigorta yaptırmadın diyenler bilem var.
    ....................

Benim kredi kartım hiç olmadı hem nakit çekmenin kendine göre avantajı var.
    Emisyonu analayabiliyon benim gibi cahilde olsan.
    Eğer ödeme yaparken kasiyer "fazla vermişsiniz" diyorsa "hah" diyom emisyon var.Yeni paralar birbirine yapışıyor.
    Siyam ikizi gibiler ayrılmıyorlar da kolay kolay.: )

Neyse ben fırça yemeden özür dileyip çenemi kapatayım."The Gorge"'ye devam .
    senin kafa baya bi karışık adaş

hayata küsmüs bir kedim bile yok modundasın..

insanı hayata dert keder hisler kayıplar kader mal mülk vs vs vs vs... .............. küstüremez. !!!

kayıtsız kalırsan hayata küsersin.

herşeyi bitiren şey kayıtsızlıktır..kayıtsız kalmak.

bir tane bu karanti bankası ORTAĞI arkadaş vardı... buralardamı o ?

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bence bütün hayatlar aynı.. sadece dekorlar değişik. ( o film sahnesinde )

brde olayları nasıl yorumladığın.
    Bence konu dekor değişikliğinden daha büyük. Afrika'nın bir ülkesinde açlık çeken bir çocuğun hayatı ile bir İskandinav ülkesinin birinde okul tatilini kayak yaparak geçiren bir çocuğun hayatına benzer demenin dekor veya yorum ile açıklanması zor. Bildiğim tek gerçek hayatın bundan 4000 sene önce de şu an da gelecekte de adil olmadığı ve olmayacağı yönünde.

4. MEMMET AĞA demiş .Artık enerjimizi ve kaynaklarımızı terörle mücadeleye harcamayacağız. Enerjimizi ve paramızı Türkiye'nin demografik yapısının son derece elverişli olduğu ülkemizin doğu ve güneydoğusunu yeniden inşa etmeye harcayacağız, burası Türkiye'nin büyümesinin yeni motoru olacak. türkçesi surıye ye doğalgaz elektrik verecez verecez de kaynak lazım der.son gelen elektrik ve doğolgaz faturamda devlet desteği diye bir ibareyi eklemişler dolaylı derki yakında destek kalkacak.şekil a da görüldüğü üzre kaynak gine biz tc vadandaşşı hade hayrını görek.

5. otokar 420 ara direnç özelden soranlara orada formasyonu takip ediyorum .
    şuanda taşıdığım pozisyonlar yakın stoploslu bu yüzden kendi maliyetinize göre stoplos belirleyin bana göre değil.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Bence konu dekor değişikliğinden daha büyük. Afrika'nın bir ülkesinde açlık çeken bir çocuğun hayatı ile bir İskandinav ülkesinin birinde okul tatilini kayak yaparak geçiren bir çocuğun hayatına benzer demenin dekor veya yorum ile açıklanması zor. Bildiğim tek gerçek hayatın bundan 4000 sene önce de şu an da gelecekte de adil olmadığı ve olmayacağı yönünde.
    afrikada fakir olup mutlu olan birtane biri bile yokmu ? california sahilinde babası istediği pizzayı almadı diye akşama kadar ağlayan çocuk olamaz mı sence ?

7. benim faturada da yazıya şu kadarlık kısmını devlet ödedi diye.

yahu devlet neden benim faturamın bir kısmını ödüyor? bunun sebebini bilen var mı

8. Ho ho ho, yarına Trump gelebilir mi? Ho ho ho

Sayfa 807/832 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •