Sayfa 660/661 İlkİlk ... 160560610650658659660661 SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Aylık grafiği bozmak için yırtınıyor kaç gündür.
    Ekmeğine yağ sürenlerde var.
    Bizden daha iyi olmayan bilançolara daha iyi davranıyor piyasa.Yersen kirşen.

2. Adorable rumuzlu arkadaşı arar olduk.. Her sabah seansı Arena ya küfürle açıyordu :)) formu hala takip ediyorsa selam olsun..

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Adorable rumuzlu arkadaşı arar olduk.. Her sabah seansı Arena ya küfürle açıyordu :)) formu hala takip ediyorsa selam olsun..
    Hak ediyor ama. Varsa gönüllü biri bu görevi üstlenebilir.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

4. Benim anlamadığım karanlık odada 3 mily. Lot yazdı sonra sildi deniyor.

Hadi yazdın 3 mly lot sonra tam silerken tansiyon şeker vs çıktı ve silemeden bayıldın yere düştün.Yani burdan anla işte ne kadar laf varsa hak edecek kadar vizyonsuz olduğunu.

Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım karanlık odada 3 mily. Lot yazdı sonra sildi deniyor.

Hadi yazdın 3 mly lot sonra tam silerken tansiyon şeker vs çıktı ve silemeden bayıldın yere düştün.Yani burdan anla işte ne kadar laf varsa hak edecek kadar vizyonsuz olduğunu.
    Bu o.rman çocukları ormanda yetiştiği için düşüp bayılmazlar. Ona karşı dirençlilerdir.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

6.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Adorable rumuzlu arkadaşı arar olduk.. Her sabah seansı Arena ya küfürle açıyordu :)) formu hala takip ediyorsa selam olsun..
    Haklıymış adam etraf kravatlı hırsızlarla doldu hak hukuk adalet deyip yakaladığını öpüyorlar..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Borsada Manipülasyon (Piyasa Dolandırıcılığı) Suçunda Uygulanacak Yaptırım
    Manipülasyon (piyasa dolandırıcılığı) suçunun yaptırımı, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 107.maddesinde düzenlenmiştir. Buna göre manipülasyon (piyasa dolandırıcılığı) suçunu işleyenler için hürriyeti bağlayıcı ceza ve adli para cezası öngörülmüştür. Buna göre uygulanacak olan yaptırım, ilk fıkraya göre üç yıldan beş yıla kadar hapis cezası ve beş bin günden on bin güne kadar adli para cezası ile ikinci fıkraya göre üç yıldan beş yıla kadar hapis cezası ve beş bin güne kadar adli para cezasıdır.

8. İşler iyi gitmeyince birileri çıkar manipülasyondan bahseder, birileri şirket neden sahip çıkmıyor hisse geri alım yapmıyor der, birileri çıkar forumda yazanları hani uçacakatı kaçacak dediydiniz diye suçlar. Arena özelinde bu fiyat ucuz kaldı da savunulabilir, bu fiyat yüksek te savunulabilir yeter ki makul ve geçerli argümanlar ortaya konsun. Burası forum elbette herkes düşüncesini söyleyecek, paylaşacak ki sağlıklı bir tartışma ortamında herkes kendine göre bir sonuç çıkarabilsin. Mali tablolar açıklandıktan sonra taban olduğu günde hemen hisse ile ilgili yukarı yönlü beklentisi olanlara öfke kusanlar ortaya çıkıyor mesela öncesinde bu görüşlere karşı argümanlarını ortaya koymuş mu yok, sadece sonuçlar üzerinden yorum yapıyor, demezler mi birilerinin buradaki yorumları üzerinden alım satım yapacak kadar aklını kiraya vermedin herhalde (daha ağırı kiraya verecek kadar da olmaması). Mali tabloların açıklanması sonrasında hemen manipülasyon tepkisi, nereden bu sonuca vardınız sorusuna makul bir cevap verilebilir mi hiç sanmıyorum, bu şartlarda düşmemesi gerekirdi diyecekler sanıyorum, halbuki bir sürü sebep sunulabilir tam aksi yönde fiyat hareketini savunacak. Spk 'yı göreve çağıranlar hiç bitmez neden çünkü istediği gibi gitmemiştir işler, desen ki hiç okudun mu spk mevzuatını yok okumamıştır. Kısa vadeli, günlük trade yapanlara bir dünya laf edilir, tahtacı (her kimse artık bu gizemli yaratık) zaten kötüdür, hiç düşünmezler ki benim senin gibi yatırımcılara kalsa borsada fiyatlar bi kademe ne yukarı ne aşığaya oynar, onlar olmadan piyasa mı olur asıl unsur onlar sen ben değil. Bu tartışma çok daha uzun uzun tartışılası bir durum ama bu kadarıyla bu sığlıkta bir yaklaşımı anlamsız bulduğumu paylaşmak istedim.

Sayfa 660/661 İlkİlk ... 160560610650658659660661 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •