Sayfa 508/508 İlkİlk ... 8408458498506507508
Arama sonucu : 4062 madde; 4,057 - 4,062 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,703
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Şimdi bir şey yazsam ayıp olur ama yazayım. Yukarıdkai sorun ülkenin her yerinde. 1,5 sene önce oğlunu getirdi, bildiğin zararına mal sattırdı, reklam diye. Ben fazla daynamadım ayrıldım, üstelik şirketi kuran ve 15 yıl g.m.yrd yapan biriyim, patrondan sonra gelen kişi. aylık ciro 5-6 milyon dolar. Sonuç olarak 1,5 ay önce tüm işcileri çıkardılar ve üretim durduruldu. Şimdilik stokalrı aritiyor.

Bahsetiğiniz sorun her yerde mevcut.
    Otomotiv yan sanayi olup da bu soruna benzer sorun olan kaç şirket var?Froto,Bfren,Parsn?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Otomotiv yan sanayi olup da bu soruna benzer sorun olan kaç şirket var?Froto,Bfren,Parsn?
    İhracat yapanlarda sorun yok olmazda ama radikal yönetim değişimleri müstasna.

3. 1,5 seneyi geçti hisse her ay düşmeye devam etti. Eskiden olsa 5-6 aya kalmaz tepki verirdi mübarek şimdi tık yok. 18 den 8 e geldi. Tahtacı ve patron ne yapmaya çalışıyor acaba baskı kurup mal toplama arkasından bsiz açıklama derdindeler mi....
    Sermayesi düşük toplasan 600 şirketten 25-30 tane çıkar ybtaş ayrıldı oyundan. Kaldı ki egeen 2000 yılından beri sermaye artırımı yapmamış. Ayrıca bedelsiz verenler anca 2 X yapıyor bir numarası da kalmadı. abudik kubidik hisseler bile normalde 10-15 kat gidiyor. Biste bakın hergün aynı hisseler tavan üstüne tavan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,703
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    1,5 seneyi geçti hisse her ay düşmeye devam etti. Eskiden olsa 5-6 aya kalmaz tepki verirdi mübarek şimdi tık yok. 18 den 8 e geldi. Tahtacı ve patron ne yapmaya çalışıyor acaba baskı kurup mal toplama arkasından bsiz açıklama derdindeler mi....
    Sermayesi düşük toplasan 600 şirketten 25-30 tane çıkar ybtaş ayrıldı oyundan. Kaldı ki egeen 2000 yılından beri sermaye artırımı yapmamış. Ayrıca bedelsiz verenler anca 2 X yapıyor bir numarası da kalmadı. abudik kubidik hisseler bile normalde 10-15 kat gidiyor. Biste bakın hergün aynı hisseler tavan üstüne tavan.
    Bu serzenisleri şirkete yapmak lazım burayi okumuyorsa maille ya da Abdulkadir Bey araciligiyla duyurmak lazim.
    Son düzenleme : Filozof; Bugün saat: 17:56.
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5. Kimse patrona hisseyi uçuracak kap at demiyor. Ama durumu açıklayıcı kap atacaksın kardeşim. Yatırımcı ona göre posizyon alacak. Yeni anlaşma yapılan şirkete numuneler gönderiliyor mu?eski fabrika da ne üretiliyor. Yenisinde ne b.k yeniyor. Satışlar niye düştü. Gelecek beklentisi nedir? Sırlar dünyası gibi. 220 usd hedefim gelmedi hala. Cumaya kadar buralardan son kurşunu sıkacağım.zaman geçtikçe küçük yatırımcı ekleme yapacak. Boşuna beklersiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,276
    2036 ya kadar satış kontratı yapıldı içerik belli değil. Elektrikli Ürünler ARGE ye masraf yapıldı ürün tanıtılmadı .Patron bedelsiz yapmıyor. Kar yok deniyor ama EM ile Öz VArlıklar özellikle Geçmiş yılların karları devasa büyüyor. Sizce patron Fiyatın yüksek olmasına neden göz yumuyor yoksa bedelsizi yapar o furyada malı çakar parayı cebe koyar zararı sonra yazardı . Bu durumda yani paranın zaman değeri bu kadar artmışken ayağına sıkmış olmadı mı ?
    Demem o ki ; Malı 2024 Eylül e kadar 20 000 TL ye kadar alırdım 2000 bedelsizi açıklardım ne var ne yok uygun bir yere kadar basardım . Sonra ver elini zarar günleri 6 ayda 9 000 TL yapar geri alırdım . Bu senaryoyu zaten 19 000 i gösterdiğinde oynamadı mı ? Benim tek hatam 15000 de geri alıma başlamam oldu . Neyse olan oldu . Bilançoda kar YOK !..
    Çünkü enflasyon muhasebesi var ve enflasyon oranında ki kısmı kar sayılmıyor. Geçmiş yılların kar miktarı da fena büyüyor. Vergi de yok ama öz varlık hızlı hızlı büyüyor. Diğer bir deyişle firmaların vermesi gereken vergiyi dolaylı vergiler ile biz vereceğiz. Yani sigara Benzin alkol Emlak araba otobüs sağlık sigorta bağkur ve vergilere daha da çok zam yapılacak. Çünkü bütçe açıkları devam ediyor tasarruf politikaları lafta kalıyoır.
    Kalın sağlıcakla ,
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 508/508 İlkİlk ... 8408458498506507508

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •