pekı bır sey soracagım yaptıgın çalısma ile ilgili bu indikjatör fiyat sıkısması altındakı rakamlar buyuk olursamı ıyı yoksa daha kucuk olurması daha iyi olucak sıkısmadakı rakam buyuklugu daha mı onemlı yoksa digerimi
pekı bır sey soracagım yaptıgın çalısma ile ilgili bu indikjatör fiyat sıkısması altındakı rakamlar buyuk olursamı ıyı yoksa daha kucuk olurması daha iyi olucak sıkısmadakı rakam buyuklugu daha mı onemlı yoksa digerimi
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Sorunuzun, {E}{M}{A} STRATEJİSİ DENEMELERİ / 2025 - 1 Tablosu ile ilgili olduğunu düşünerek cevaplıyorum. Gerçi yayınladığım 3 tabloda da sıkışma var ve bütün tablolardaki sıkışma oranlarının küçük olması yegane istenen kriterdir.
Söz konusu tabloda da İndikatör Fiyat Sıkışmasının değerinin küçük olması tercih edilmedlir.
Tablodaki ilk senet olan ARMGD üzerinden gidersek;
İlk gördüğünüz sıkışma değeri olan 1.00280 rakamının %1'in altında olması yeterli kriterdir. MHRGY hariç tüm hisseler bu kritere uyar.
Başka açıklanacak birşey yok sanırım. Olursa seve seve cevaplayabilirim...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Sezen Aksu - Unut | Kolay Olmayacak (Official Audio)
Kolay olmayacak elbet üzüleceğim
Mutlaka bir iz bırakacak
Belki de çocuk gibi sana küseceğim
Seneler sonra utanarak
Dokunup birer birer sevdiğin eşyalara
Hatta belki ağlayacağım
Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma
Ne olursa olsun seni unutacağım
Seni sevdiğimi unut
Sevişmelerimiz yalan
Unut beni de her yalan gibi unut
O sevgiler ki yoktular
Onlar ümitlerimizdi ne ümitler yaşlandı
Gel zaman git zaman
Ayrıldığımızı unut
Yalnızlıklar zaten yalan
Unut beni de her yalan gibi unut
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri