Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
Arama sonucu : 39 madde; 33 - 39 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - Tek Bir Gösterge İle Analiz { EMA } Denemeleri

1. pekı bır sey soracagım yaptıgın çalısma ile ilgili bu indikjatör fiyat sıkısması altındakı rakamlar buyuk olursamı ıyı yoksa daha kucuk olurması daha iyi olucak sıkısmadakı rakam buyuklugu daha mı onemlı yoksa digerimi
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    pekı bır sey soracagım yaptıgın çalısma ile ilgili bu indikjatör fiyat sıkısması altındakı rakamlar buyuk olursamı ıyı yoksa daha kucuk olurması daha iyi olucak sıkısmadakı rakam buyuklugu daha mı onemlı yoksa digerimi
    Sorunuzun, {E}{M}{A} STRATEJİSİ DENEMELERİ / 2025 - 1 Tablosu ile ilgili olduğunu düşünerek cevaplıyorum. Gerçi yayınladığım 3 tabloda da sıkışma var ve bütün tablolardaki sıkışma oranlarının küçük olması yegane istenen kriterdir.

Söz konusu tabloda da İndikatör Fiyat Sıkışmasının değerinin küçük olması tercih edilmedlir.

Tablodaki ilk senet olan ARMGD üzerinden gidersek;

İlk gördüğünüz sıkışma değeri olan 1.00280 rakamının %1'in altında olması yeterli kriterdir. MHRGY hariç tüm hisseler bu kritere uyar.

Başka açıklanacak birşey yok sanırım. Olursa seve seve cevaplayabilirim...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Sezen Aksu - Unut | Kolay Olmayacak (Official Audio)

Kolay olmayacak elbet üzüleceğim
    Mutlaka bir iz bırakacak
    Belki de çocuk gibi sana küseceğim
    Seneler sonra utanarak

Dokunup birer birer sevdiğin eşyalara
    Hatta belki ağlayacağım
    Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma
    Ne olursa olsun seni unutacağım

Seni sevdiğimi unut
    Sevişmelerimiz yalan
    Unut beni de her yalan gibi unut
    O sevgiler ki yoktular
    Onlar ümitlerimizdi ne ümitler yaşlandı
    Gel zaman git zaman
    Ayrıldığımızı unut
    Yalnızlıklar zaten yalan
    Unut beni de her yalan gibi unut
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sorunuzun, {E}{M}{A} STRATEJİSİ DENEMELERİ / 2025 - 1 Tablosu ile ilgili olduğunu düşünerek cevaplıyorum. Gerçi yayınladığım 3 tabloda da sıkışma var ve bütün tablolardaki sıkışma oranlarının küçük olması yegane istenen kriterdir.

Söz konusu tabloda da İndikatör Fiyat Sıkışmasının değerinin küçük olması tercih edilmedlir.

Tablodaki ilk senet olan ARMGD üzerinden gidersek;

İlk gördüğünüz sıkışma değeri olan 1.00280 rakamının %1'in altında olması yeterli kriterdir. MHRGY hariç tüm hisseler bu kritere uyar.

Başka açıklanacak birşey yok sanırım. Olursa seve seve cevaplayabilirim...
    oncelıkle tsk ederım .. tablodakı en kucuk rakam her zaman iyidir sizin calısmanıza gore ..saygılarımla
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6. emeginize saygı duyuyorum çok guzel bir çalışma ..takipteyim..dewamını beklıyorum...

oncelıkle tsk ederım .. tablodakı en kucuk rakam her zaman iyidir sizin calısmanıza gore ..saygılarımla
    emeginize saygı duyuyorum çok guzel bir çalışma ..takipteyim..dewamını beklıyorum...
    Öncelikle ben de size teşekkür ederim.

Tablodaki ana unsur Teknik Analizde bazı indikatörlerle belirli şartlar demetinin (bunu tabloda göremiyorsunuz) oluşması ve İndikatör Fiyat Sıkışma %’sinin % 1’in (1.01000) altında olmasıdır.

Sizin ifade ettiğiniz şekli ile en küçük değerin en şanslı olması diye bir kural yok. Dediğim gibi benim için % 1 altındaki sıkışma yeterlidir.

Şöyle ki; 2 adet hissemiz olsun. İkisi de % 1 altında sıkışma yaşasın. Sıkışma Oranı daha iyi olan senet belki diğer indikatör şartlarını sağlayamadığı için sıkışma oranı daha kötü olan senetten daha kötü performans sergileyebilir. Anlaşılması için tabloyu sıkışma oranlarının küçükten büyüğe göre dizilişini yayınlıyorum.

Tabloda en iyi sıkışma oranını elde eden ARMGD fakat 2. Sırada sıkışma oranı iyi olan senet MNDTR ve MNDTR daha iyi durumda... Yani sıkışma oranı en iyi olan en iyi performansı sergiler diye birşey yok...

Umarım açıklayabilmişimdir...

Saygılarımla…

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •