altı üstü 1 martı.... kimse bakmıyormu bu hayvana... 3.61 den beri martıya simit atıyorum hepsini yedi.. 4.79 da tekrar simit atacağım. sonra gidip simitçiyi bulacağım...![]()
altı üstü 1 martı.... kimse bakmıyormu bu hayvana... 3.61 den beri martıya simit atıyorum hepsini yedi.. 4.79 da tekrar simit atacağım. sonra gidip simitçiyi bulacağım...![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
ben 4.79 dedim .. martı 4.93 dedi... anlaştık...![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
6 civarı turistik otel vb.yeri var.Yüksek borcu var.Bu borç nasıl ödenir?Yıllardır hiç kâr edemez mi?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilanço dipnotlarındaki kur riski analizi incelenerek hesaplandığında 4.çeyrekte 320 milyon TL avantaj sağlandı,yansıtılırsa 403 milyon da Mrgyo son çeyrek karından payına düşen toplam 723 milyon kar hanesine,zarar hanesine ise finansman gideri ve diğer zararlar ne kadar olabilir,sanki süpriz yıl sonu karı göreceğiz gibi..
Son düzenleme : ÇiftçiDede; Dün saat: 15:33.
Yer İmleri