Bir çok arkadaş tahtacı şunu indirdi şöyle düşürdü desede ben bu tahtada piyasada anladığımız şekliyle bir tahtacı olduğunu düşünmüyorum.. Tahtada hareket yapan 3-4 kalın owerall sahibi yatırımcı var ama sürekli ve düzenli bir tahtayı regüle eden birisi yok diye düşünüyorum.. Bu hisse portföyü güçlü bir spek için çerez.. Çünkü kağıt 100 tl olsa satacak bir patron yok.. 1 tl ye düşsede dönüp alacak patron yok.. Free bir hisse.. Bu hissede büyük iş yapacak bir tahtacı olacaksada bunun kadar hazır ve yukarı potansiyeli olan çok az hisse var BİST de..Mutlaka ensesi kalınj bir spek in dikkatini çekecektir.. Bekliyoruz..
Ben sizin tabir ettiğiniz ensesi kalın tahtada hakimiyet kurma gücüne sahip birisi olsam Arena ya bulaşmam neden 1. Bilinçli ve sürekli değerlendirmede bulunan bir yatırımcı kitlesi var. 2. si bir sürü halka yeni arz edilmiş az çok finansalları düzgün kemikleşmiş yatırımcı kitlesi olmayan şirkette operasyon yürütmek daha kolay, neden başımı dara sokayım.
Sonuç olarak böyle bir gücüm yok ve birçok yatırımcı gibi ben bir sineğim. Sıkışırsam satarım, işler yolunda giderse ve hissenin bende kredisi artarsa biraz daha uzun vade birşeyler kazanmayı hedeflerim. Birçok güzel potansiyele sahip şirket var, kimi hisse spekülatif yükseliyor, kimisi gerçekten altını doldurarak. Ben iki tür hissede kar edebileceğimi düşünüyorum. 1. Hak ettiği değerin altında olan piyasanın fiyatlamayı ertelediği şirketlerin hissesinden artı bir kazanç elde etme peşindeyim. Piyasa suyunu çıkarır olumsuz fiyatlamaya uzun süre devam ederse yeter artık der satar geçerim. 2. temeli sağlam güzel bir trendde yükselmeye devam eden hisselerde trendi takip ederek biraz da al sat yaparak kazanç elde etme peşindeyim. burada da trend bozulursa satar geçerim.
2.sinin başarılı sonuç getirme durumu deneyimime göre çok daha fazla oldu. 1. durumu uygulayabilmek için ekstra bir şirkete inanç ve güven gerekiyor, bu inanç ve güvende çoğu zaman yetmiyor.
Arena nın yatırımcı kitlesi bilgili sorgulayan tecrübeli yatırımcılar .. Ancak hertürlü eleştiriye karşı hiçbiri hisseyi satıp gitmiyor.. Çünkü hepimiz biliyoruzki hissenin değerini ederi bu değil..Burada yönetim ne kadar kötü olursa olsun Arena nın bir potansiyel kabiliyeti var. Sıfırdan bir işt,rak kurup sonra onu büyüterek 85 milyon dolara satış bir başarı hikayesidir.. Bana göre bu bilançoya ve gelecek bilanço beklentilerime göre hissenin en az 70-80 tl lerde olması gerekir..Şuanda piyasada manüpülasyon yapılan hisselerinin dışında maalesef ciddi prim yapan hisse yok.. Onlarda tavan tavan ve taban taban fiatlarla piyasada dolandırıcılık yapan 3-5 hırsızdan ibaret.
Hangi tahtalar acaba. Bilgisi olan var mı?
https://www.ntv.com.tr/turkiye/borsa...OEuce5oIpkVr6g
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Despecin 54 datagate nin 75 gördüğü piyasa bize acımasız davranıyor.
Hareketleri hiç normal değil.
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Bi haber mi var acaba?
Yer İmleri