Sayfa 530/533 İlkİlk ... 30430480520528529530531532 ... SonSon
Arama sonucu : 4264 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. Yetkin varsa tabiki , süs degilsen finans islerine bak diye koymadilarsa oraya.

Etkinligini yetkinligini goster

2. Bastan asagi kotu yonetim . Aptallik . Kendini pazara cikarip herkes batti diyor. Sen zoryen arzini yapsan kim gelir kim alır. 1 2 senede bu imajn yok olacagini dusunuyorsa daha da aptaldır .

Tum yatirimi zorene yapip pskolojileri yikmayip , 1 milyar usd lik zoryen arzini yapabilirdi .

Sonrada satacaksa satar batacaksa batardı . Bedava paradan oldu .

Buyuk isbilmezlik .

Umarım batarsa battigini olmeden gorur , cok beddua aldi 25 senede .

3. Yabancı ortak aldik santralleri verimli hizli yapmaya zoryende daha iyi bilancolar getirmeye calisacagz diyip 300 500 milyon usd ye yabanci ortak ikna etseydi .

Kasaya soksaydi . Imaji tazeler daha aktif daha etkili olurdu. Bugun zarar yazmazdı. Imaji bitirmezdi . Sirkette parlardı .

Bu yontemle zoryeni 1 milyar usd ye degl 2 milyar usd ye bile zorlayip arz yapabilirdi

Bunlari nasil.goremiyorlar inanilir gibi degil .

Zaten zes e ortak yapmissin . B grubuda diye sacma sapan bir yontemle hisse satmissin . Adam gibi yapsaydin . Sen kazanirdin .

Belkide gercekten batacak holdingini bile.kurtarrdin . Para eden istirakleri satip elindeki hisseleri satip kacip gitmekde bir yontem . Abd yatirim ayagina .

Belkide 2 senedir oyuzden istirakleri satiyor . B grubu diye ona buna sacma sapan buldugu fiyata hisse satiyor .

Talandan mal kaciriyor

4. 5 gun sonra genel kurul var ne cekinme var . Ne korku. Yillardr surundurmus bedelli toplamis hissenin dibinin dibinde gk ya gidiyor .

Yonetim olark katilim zaten en alt seviyedir buyuk ihtimal ceo yeni oldugundn hosgeldin bes gittin hesabina gelir.

Utanmadan yeni basladik der proje der . Bekleyin der . Onceki sanki batirdi ben kurtaracm gibi konusur.

2021 de meyve topluyordu zoraki bilancolarla kar gosterdi milleti dolandirdi kanal kanal halka arz diye . Bunu 2018 19 da da yaptilar.

Dustur edep bu . Oraya gidecek adamda lafini sakinmayacak.

5. Hepiniz uyanik olun . Gecen sene buraya 6 lirada almayin dedm arz olayi yalan dedim. 2018 19 da aynisininyaptilar dedim .

Simdide diyorum ki , bizim holding ile ne isimiz var . Zorende %32 ortakligindan baska birsey yok .

Işe yarayanları satiyor 2023 dogalgaz tarafi 2024 dorad . Dikkat edersenz dogalgaz bulunup cikacagina yakin sureclerde gerceklesiyor bu satislar .

Belkide tm ise yarayacagi zaman . Kime nasil geciyor oda muhim .

Elde ne vr 4 t tane hidroelektrk kuraklik geldi isi bitti ki yazin inanilmaz kuraklik olack deniyor .

Jeotermaller yeralti suyu ile calisiyor.

Hicbirsey tesaduf degil . Bu sinan neden cikti gitti . Bence herseyin fsrkinda adını lekelemek istemedi iflas eden sirketle .

Aylardir soyluyorum inanilmaz bir denetim lazım bu zorene . Ne oluyor bitiyor belli degil . 2024 temmuzdn beri dorad satiyor . 1 yil oldu hala satiyor . Sozlesme imzalandi diyor fiyat yok . Fiyat olmayan birseyi kim niye imzalar .

Bombos isler . Ne carptiysak carptik hikayesine donebilir . Hic sevmedim bu işi .

Pskoloji fiyat hareketi zoryen arzina musait degl . Kimse girmez arza . Onu bile gozden cikarmis olabilirlef diyorum . Malesef

6. Ve buyuk cesaret ki bu hikayeyi genel.kurul oncesi ortaya cikariyorlar . Hic cekinme gocunma ya ne derler yuz kizarma hicbise yok .

Adam utanir 25 sene 250 milyon sermaye 5 milyara bedelli ile getirdik . Fiyat rezil.kepaze usd bazinda 10 da 1 inde . Hicbir zaman arz fiyatina usd bazinda yaklasamadi bile .

Boyle rezilligin icinde birde boyle birsey cikariyor . Zoreni ayri tutup parlatip satacagina yada arz edecegine yada ortak bulacagina . Para eden seyelrini satip demir yiginina cevirmeye calisiyor .

Hangi akıl.hangi mantık . Rezalet

7. Elektrk endeksi koptu gidiyor tum bunlada ragmen . %32 zorende hisse var holdingn.

%12.5 unu wrenhouse a 38 milyon usd ye satti . Satsin ozaman bunuda 100 m usd ye .

300 m usd holdingin borcu var zorene.

400 m usd koy iceri hayirli olsun .

Sende zaten korteks irtakligi var. %45 de kalir .

Borsada alamaz imtiyaz yok ya marifet olayin.

Hatta korteksden %6 daha ver . 500 m usd soksun . %51 ile sirketi yonetsin .

Sende rahatla yatirimlarda hizli akilli olsun .

2 ayda smart ve alfa solar isinde kac milyon dolar para doktun belli degil . En az 300 milyon usd gitti .

Zes de ortak adamlar %51 yonetiyor . Burdada kaideyi koy . Holdingn borcunu sifirla . Iceride 500 m usd. soksun yonetsin birak.

500 m usd demek 1 santral parasi demek . Bu adam 500 m usd soktumu borcta 800 m e duser . Dorad satisiyla bana gore 500m usd ye duser borc .

Halka arzla borc kalmaz . Ve inanilmaz ozsermaye kaynakli yatirim yapar. Artik.
    .
    Adamlarin hayir diyecegini zannetmiyorum hikayeyi yazarsan . Holdingnde kurtulur 300m usd borctan . Defolur gidersin avm de bahcede gezersin

8. Yada tersine demir yiginiyla artik arzda yapamayacagnn farkina varir ne hisse satarsam ortaliga kar der basar gidersin. Seruvende biter. Kimseye gun yuzu gostermeden 25 sene .

Sayfa 530/533 İlkİlk ... 30430480520528529530531532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •