ZORLU HOLDING gibi olan kac sirket vardir.....ondaki durum....9700 endeksten 9400 e basti....BU AZ.
9050 olmaliydik.....
BANKALAR.....sanki zorlu holdinge kredi vermemis gibi davraniyorlar.....ENTERASAN....ha ha ha....kac taban cekerler bilinmez.
ZORLU HOLDING gibi olan kac sirket vardir.....ondaki durum....9700 endeksten 9400 e basti....BU AZ.
9050 olmaliydik.....
BANKALAR.....sanki zorlu holdinge kredi vermemis gibi davraniyorlar.....ENTERASAN....ha ha ha....kac taban cekerler bilinmez.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
DOMINO ETKISI....bir sirketin digerlerini cokertmesi....BORC ERTELEMELERI....kredi geri odemeyi zorlastirma donemine girdik.....bu 3 ay surer....
OTORITE....bunlari kurtarmaya gucu yetmez.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Zorlu oyun içinde, ABD ye yatırım yapacak. Zorda değil. Enflasyon muhasebesi sayesinde zorda olan tek yer devlet maliye. Şirketler kasası para dolu. Enflasyon muhasebesi kalkacak, şirketler para basacak. Dikkat edin aman.
10 800 ude....10 700 den kapayacagim.....100 puvan daha....KAR...850 PUVAN OLACAK.
VIOP 10 760 LARDA SUAN....
TALANDAYIM....ceplerimi dolduruyorum.....
TERSTE KALDIGIM POZIZYONLARIMDA....genelde parayi uce katlayip cikiyorum....
cunki....KENE 4 KADEMEDE geliyor.....
normal pozizyonlarimda....1 veya 2 kademe KENE geldimi parayi ikiye katlayip cikiyorum....
NEYE OYNUYORUM....dusus trendine....trend arkadasim...MUTLAKA DUSUYOR....
GORDUYUNUZ GIBI....
BU ALEMDE BEN NE DERSEM ODUR....raconlari ben keserim.....
Cunkiii ben....kuzu yum....BILGIYIM YANI.
Yer İmleri