-
Yetkin varsa tabiki , süs degilsen finans islerine bak diye koymadilarsa oraya.
Etkinligini yetkinligini goster
-
Bastan asagi kotu yonetim . Aptallik . Kendini pazara cikarip herkes batti diyor. Sen zoryen arzini yapsan kim gelir kim alır. 1 2 senede bu imajn yok olacagini dusunuyorsa daha da aptaldır .
Tum yatirimi zorene yapip pskolojileri yikmayip , 1 milyar usd lik zoryen arzini yapabilirdi .
Sonrada satacaksa satar batacaksa batardı . Bedava paradan oldu .
Buyuk isbilmezlik .
Umarım batarsa battigini olmeden gorur , cok beddua aldi 25 senede .
-
Yabancı ortak aldik santralleri verimli hizli yapmaya zoryende daha iyi bilancolar getirmeye calisacagz diyip 300 500 milyon usd ye yabanci ortak ikna etseydi .
Kasaya soksaydi . Imaji tazeler daha aktif daha etkili olurdu. Bugun zarar yazmazdı. Imaji bitirmezdi . Sirkette parlardı .
Bu yontemle zoryeni 1 milyar usd ye degl 2 milyar usd ye bile zorlayip arz yapabilirdi
Bunlari nasil.goremiyorlar inanilir gibi degil .
Zaten zes e ortak yapmissin . B grubuda diye sacma sapan bir yontemle hisse satmissin . Adam gibi yapsaydin . Sen kazanirdin .
Belkide gercekten batacak holdingini bile.kurtarrdin . Para eden istirakleri satip elindeki hisseleri satip kacip gitmekde bir yontem . Abd yatirim ayagina .
Belkide 2 senedir oyuzden istirakleri satiyor . B grubu diye ona buna sacma sapan buldugu fiyata hisse satiyor .
Talandan mal kaciriyor
-
5 gun sonra genel kurul var ne cekinme var . Ne korku. Yillardr surundurmus bedelli toplamis hissenin dibinin dibinde gk ya gidiyor .
Yonetim olark katilim zaten en alt seviyedir buyuk ihtimal ceo yeni oldugundn hosgeldin bes gittin hesabina gelir.
Utanmadan yeni basladik der proje der . Bekleyin der . Onceki sanki batirdi ben kurtaracm gibi konusur.
2021 de meyve topluyordu zoraki bilancolarla kar gosterdi milleti dolandirdi kanal kanal halka arz diye . Bunu 2018 19 da da yaptilar.
Dustur edep bu . Oraya gidecek adamda lafini sakinmayacak.
-
Hepiniz uyanik olun . Gecen sene buraya 6 lirada almayin dedm arz olayi yalan dedim. 2018 19 da aynisininyaptilar dedim .
Simdide diyorum ki , bizim holding ile ne isimiz var . Zorende %32 ortakligindan baska birsey yok .
Işe yarayanları satiyor 2023 dogalgaz tarafi 2024 dorad . Dikkat edersenz dogalgaz bulunup cikacagina yakin sureclerde gerceklesiyor bu satislar .
Belkide tm ise yarayacagi zaman . Kime nasil geciyor oda muhim .
Elde ne vr 4 t tane hidroelektrk kuraklik geldi isi bitti ki yazin inanilmaz kuraklik olack deniyor .
Jeotermaller yeralti suyu ile calisiyor.
Hicbirsey tesaduf degil . Bu sinan neden cikti gitti . Bence herseyin fsrkinda adını lekelemek istemedi iflas eden sirketle .
Aylardir soyluyorum inanilmaz bir denetim lazım bu zorene . Ne oluyor bitiyor belli degil . 2024 temmuzdn beri dorad satiyor . 1 yil oldu hala satiyor . Sozlesme imzalandi diyor fiyat yok . Fiyat olmayan birseyi kim niye imzalar .
Bombos isler . Ne carptiysak carptik hikayesine donebilir . Hic sevmedim bu işi .
Pskoloji fiyat hareketi zoryen arzina musait degl . Kimse girmez arza . Onu bile gozden cikarmis olabilirlef diyorum . Malesef
-
Ve buyuk cesaret ki bu hikayeyi genel.kurul oncesi ortaya cikariyorlar . Hic cekinme gocunma ya ne derler yuz kizarma hicbise yok .
Adam utanir 25 sene 250 milyon sermaye 5 milyara bedelli ile getirdik . Fiyat rezil.kepaze usd bazinda 10 da 1 inde . Hicbir zaman arz fiyatina usd bazinda yaklasamadi bile .
Boyle rezilligin icinde birde boyle birsey cikariyor . Zoreni ayri tutup parlatip satacagina yada arz edecegine yada ortak bulacagina . Para eden seyelrini satip demir yiginina cevirmeye calisiyor .
Hangi akıl.hangi mantık . Rezalet
-
Elektrk endeksi koptu gidiyor tum bunlada ragmen . %32 zorende hisse var holdingn.
%12.5 unu wrenhouse a 38 milyon usd ye satti . Satsin ozaman bunuda 100 m usd ye .
300 m usd holdingin borcu var zorene.
400 m usd koy iceri hayirli olsun .
Sende zaten korteks irtakligi var. %45 de kalir .
Borsada alamaz imtiyaz yok ya marifet olayin.
Hatta korteksden %6 daha ver . 500 m usd soksun . %51 ile sirketi yonetsin .
Sende rahatla yatirimlarda hizli akilli olsun .
2 ayda smart ve alfa solar isinde kac milyon dolar para doktun belli degil . En az 300 milyon usd gitti .
Zes de ortak adamlar %51 yonetiyor . Burdada kaideyi koy . Holdingn borcunu sifirla . Iceride 500 m usd. soksun yonetsin birak.
500 m usd demek 1 santral parasi demek . Bu adam 500 m usd soktumu borcta 800 m e duser . Dorad satisiyla bana gore 500m usd ye duser borc .
Halka arzla borc kalmaz . Ve inanilmaz ozsermaye kaynakli yatirim yapar. Artik.
.
Adamlarin hayir diyecegini zannetmiyorum hikayeyi yazarsan . Holdingnde kurtulur 300m usd borctan . Defolur gidersin avm de bahcede gezersin
-
Yada tersine demir yiginiyla artik arzda yapamayacagnn farkina varir ne hisse satarsam ortaliga kar der basar gidersin. Seruvende biter. Kimseye gun yuzu gostermeden 25 sene .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri