Sayfa 947/977 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957 ... SonSon
Arama sonucu : 7814 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Ortada 1 kriz varsa, ki var. amriki bu kriz beni teğet geçti diyemez. O da gelicek suyuniçine
    Niye, çünkü kriz bulaşıcı bişii
    Benim ülkemde kriz varsa, eninde sonunda herkeşe bulaşır.
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Israil fiilen, ABD ise perde gerisinden Suriye üzerinde bir şeyler deniyor ama... Hayırlısı.
    Bizimkilerin "terörsüz Türkiye" diye duyurduğu planları da çöpe atabilir "bence" bu gelişmeler...

https://t24.com.tr/haber/eski-abd-bu...abilir,1240473

EK: Tabii böyle bir gelişme olması durumunda, şimdiye dek pozitif etkisi sınırlı da kalsa, bu katalizör de negatif tarafa geçecektir...
    Sayın Abka ,El Şara mi Colani mi adi neyse bu adamı öve öve bitiremiyordu.
    Dedik bu adam Bati'nın beslemesi.

3. valla dayucum ben dow daki teknik uyumsuzluklardan sonra, tabii bizde de belli eden kağıtlar vardı, 11.000 lerin hemen altında kağıtları sıfırladıydım..o günden bu yana altın ve faizde devam..benim hata yapma lüksüm yok artık..daha sabırlı olmayı öğrendik..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ortada 1 kriz varsa, ki var. amriki bu kriz beni teğet geçti diyemez. O da gelicek suyuniçine
    Niye, çünkü kriz bulaşıcı bişii
    Benim ülkemde kriz varsa, eninde sonunda herkeşe bulaşır.
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    abd den 1 dalga kadar önde olmamız akıbeti değiştirmeyecektir..sonuçda herkes daha uygun kağıt alacak..
    kendi ülkemizin malı..değerinde almak varken niye kazık yiyelim ..bunun çabasındayız..
    2008 de aynı bülesi bir durumdu hah dedik dip bitti yapıştırdık sabancının çimsa ve akcns ya ..birkaç ayda %50 si gettiydi paranın..
    bana göre aynı durum..
    hani insan çok para kaybederse bu sefer sağlıklı karar da alamıyor artık..ben bundan korkuyorum
    Sen yine senin cepteki paranın yarısını palaya aidat olarak ödesende sonra borsa düşse hem biz de mal alabilsek. Sen palayı yemle biz 5500 den alıp kazanalım. Sen almazsan düşmeyecek. Zararın bize oluyor.

5. Bu dow işler yolunda giderse ilk etap 40900 doğru kayarlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. sabırlı olmak lazım..her yukarı trende kanıp 40 kat yukardaki kağıda abanmayacaz..cezalarını çeksinler..
    bu halkla bu kadar da dalga geçmesinler..5 yılda 40 kat hangi yatırım aracı kazandırmış var mı böyle bir soygun..
    elbette ekranlarda danışmanlar vs. al al al hemen al yarına bırakma bugün al diyecekler..işleri bu..

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sen yine senin cepteki paranın yarısını palaya aidat olarak ödesende sonra borsa düşse hem biz de mal alabilsek. Sen palayı yemle biz 5500 den alıp kazanalım. Sen almazsan düşmeyecek. Zararın bize oluyor.
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu dow işler yolunda giderse ilk etap 40900 doğru kayarlar.
    Elini korkak alıştırma dayucuğum direk 2.etapı yaz. Conilerin fişini çektik
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    onun mal alma şansı yok .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 947/977 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •