Ben doktorlara ameliyat için açiktan para vermeyi doğru bulmam zira senin paran olabilir ancak parası olmayan ve o doktorun ustalığına ihtiyaç duyan birini hayattan alabilirsiniz ve alıyorsunuz da zira doğru adama ulaşmak mümkün olmuyor .Adam odasında oturuyor.Ne poliklinik ,ne doğru dürüst ameliyat , sadece vizitlere asist ediyor.
İncelik isteyen bir ameliyat baş asistana kalıyor , o adam da gidip o saatte bir özel hastanede ameliyat yapıyor.
Adamın muayenehanesi olur hastasını istediği paraya istediği yerde ameliyat eder.Eyvallah.
Bu yazdiklarim sadece , devlet hastanesi doktorları içindir . Hastaneyi kendisine hasta bulmak için kullanmak nedir ? Resmen alenen ahlâksızlık ,buna çanak tutmak da , madem paran var git o zaman Ankara da Bayındır a İstanbul'da Amerikan Hastanesi, Florence Nightingale e , Acıbadem veya Memoriala .
Benim işim görülsün ne olursa olsun deyip sonra , hak kukuk peşinde o zaman kosmamak lazım.
3 yıl evvel beni sağlık bilimleri üniversitesi göğüs cerrahisi ana bilim dalı başkanı ameliyat etti , bir kutu baklava götürdüm " ne zahmet ettin " dedi.Tanimam bilmem öncesinde..
Kendisine selam ve saygılarımı sunuyorum.
Her işi doğru hakkıyla yapana selam olsun.
Not: ameliyat öncesinde 2 prof daha gördü beni ve görüşler eşleşmisti yine şahsen para vermeyip hastane sececektim fiyat falan almıştım.
Yer İmleri