Sayfa 651/651 İlkİlk ... 151551601641649650651
Arama sonucu : 5207 madde; 5,201 - 5,207 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. Bu benim son mesajım. Benim gözümde düşüncesi dahil kıymet etmeyen bir şahıs yüzünden formu bırakıyorum. Kaç yıl oldu bilmiyorum. 1996 göreve başlamıştım... Allah eğer ard niyetle bir mesajım, bir yönlendirmem olmuşsa RABBİM boğazımdan ailemden çıkarsın, ama pozitif denen şahıs; sen ard niyetinle benim kul hakkıma girmişsen Rabbime seni havale ediyorum. Benim 1 TL varsa o şahıs hariç hepinizin 1000 katı olsun. İşiniz rast gitsin.

NOT: SAYIN YÖNETİCİ/ SİZDEN RİCA EDİYORUM BENİM ÜYELİĞİMŞ SİLİN. YORULDUK- YAŞLANDIK ARTIK. SIKINTILI İNSANLARIN NEGATİF ENERJİSİNE İHTİYACIM YOK. TEŞEKKÜR EDİYORUM.

2. Maliyetimden tutun,görevime kadar yazdım.5 yıldır elmde bir tek Halkbank hissesi var adabımızla 5 yıldır yazdık.Nasıl fesatsın sen yahu

3. İnsanlara insanlığa faydamız olsun dedik.30 yıllık eğitimciyim dedim.Bu kadar takıntılı olunmaz gardaşım

4.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    bu benim son mesajım. Benim gözümde düşüncesi dahil kıymet etmeyen bir şahıs yüzünden formu bırakıyorum. Kaç yıl oldu bilmiyorum. 1996 göreve başlamıştım... Allah eğer ard niyetle bir mesajım, bir yönlendirmem olmuşsa rabbİm boğazımdan ailemden çıkarsın, ama pozitif denen şahıs; sen ard niyetinle benim kul hakkıma girmişsen rabbime seni havale ediyorum. Benim 1 tl varsa o şahıs hariç hepinizin 1000 katı olsun. İşiniz rast gitsin.

Not: Sayin yÖnetİcİ/ sİzden rİca edİyorum benİm ÜyelİĞİmŞ sİlİn. Yorulduk- yaŞlandik artik. Sikintili İnsanlarin negatİf enerjİsİne İhtİyacim yok. TeŞekkÜr edİyorum.
    Paylaşimlarima değer veren herkese teşekkür ediyorum.Yazim şeklimden-imla kurallarından-kaynak belirtmelerimden tutun hepsi zaman alan ve araşırıp emek İsteyen paylaşımlardı.Para gelir-gider.Sağlık en önemlisi...Hoşçakalin

5. Ozann Bey herkes ne olduğunu görüyor, sizi rahatsız eden kişiyi görmezden gelip hiç cevap vermeseniz konu çözülecek aslında, herkes fikrini beyan etsin buna sözümüz olamaz ama kişilik haklarınıza saldırı olduğunu görmekteyiz ben şahsen sizin değerli görüşlerinizden çok istifade ediyorum, kararınıza saygı duyarım her koşulda ama bence burayı bırakmayın bırakırsanız ilgili kişi amacına ulaşmış olacaktır,saygılarımla

6. Sayın moonshadow; elimden geleni yaptım hem kendim hem de sizler için. Verdiğim Link takip edin.. Red gelirse dosyamız bölge mahkemesine geleceği için bu mahkemede duruşmalar başlamadan önce ki süreyi önemsiyorum. Çünkü anlaşmaya gidilecekse eğer son zamanlar anlamına geliyor diye tahmin ediyorum. Eğer Anayasa mahkemesi dilekçemizi kabul ederse olumlu karşılar piyasa ama 2.kez duruşma yapılacak kararı çıkarsa 6-7 ay bekleriz diye tahmin ediyorum. Kısacası paylaştığım linkten yargıç SOTOMAYOR kararını takip etmek önemli. Halkbankası avukatları bugüne kadar hukuksal yönden üst mahkemelere başvurarak hakkını aradı ama başka müracaat edilecek mahkeme kalmadığı için bu dava bir şekilde sonuca ulaşacaktır tahminindeyim. Diğer konuya gelince, 1996 yılında göreve başladım ve olsa olsa 2000 yılından bu yana ozannn niki ile yazdım. Yoruldum değerli kardeşim. Ben dahil görüyorsun insanlar çeşit çeşit. İlk eğitim ailede başlar ve 7 yaşından sonra kişilik değişmez. Zor yani.. Ne desem boş. Güzellikle çok uyardım. Sakin bir insanım, karşımdakini kırmamaya özen gösterirşm fakat şahıs sorunlu bir şahıs. Konuyu dün kapattım. Bundan sonra kalan ömrümüzü negatif enerji veren insanlar ile değil , hayatı renklendiren-anlam katan insanlarla geçirmeliyiz. Tekrar teşekkür ediyorum.En bol kazanç benim kazancımdan çok sizin olsun. Saygı ve sevgilerimle.YTD

7.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Paylaşimlarima değer veren herkese teşekkür ediyorum.Yazim şeklimden-imla kurallarından-kaynak belirtmelerimden tutun hepsi zaman alan ve araşırıp emek İsteyen paylaşımlardı.Para gelir-gider.Sağlık en önemlisi...Hoşçakalin
    Sn.ozann paylaşımlarınıza devam ediniz ,foruma çok emek veriyorsunuz faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz...10 yılın vermiş olduğu bıkkınlık,ümitsizlik ,hayal kırıklığı hissede olan bizleri epey yıprattı kabul ediyorum..Ama artık bu dava işinde çözüm konusunda sona geldik,düzelen ABD ilişkileri , sayın cumhurbaşkanı yardımcısının konu ile ilgili müzakere açıklaması ile teyitte almış olduk..Asıl bundan sonra daha sık paylaşımlar yaparak foruma desteklemeliyiz diye düşünüyorum...Birbirimiz kırmadan ,saygı içerisinde yazışmalara dikkat edelim değerli yatırımcı arkadaşlarım...

Sayfa 651/651 İlkİlk ... 151551601641649650651

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •