Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5430 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bu benim son mesajım. Benim gözümde düşüncesi dahil kıymet etmeyen bir şahıs yüzünden formu bırakıyorum. Kaç yıl oldu bilmiyorum. 1996 göreve başlamıştım... Allah eğer ard niyetle bir mesajım, bir yönlendirmem olmuşsa RABBİM boğazımdan ailemden çıkarsın, ama pozitif denen şahıs; sen ard niyetinle benim kul hakkıma girmişsen Rabbime seni havale ediyorum. Benim 1 TL varsa o şahıs hariç hepinizin 1000 katı olsun. İşiniz rast gitsin.

NOT: SAYIN YÖNETİCİ/ SİZDEN RİCA EDİYORUM BENİM ÜYELİĞİMŞ SİLİN. YORULDUK- YAŞLANDIK ARTIK. SIKINTILI İNSANLARIN NEGATİF ENERJİSİNE İHTİYACIM YOK. TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    bu benim son mesajım. Benim gözümde düşüncesi dahil kıymet etmeyen bir şahıs yüzünden formu bırakıyorum. Kaç yıl oldu bilmiyorum. 1996 göreve başlamıştım... Allah eğer ard niyetle bir mesajım, bir yönlendirmem olmuşsa rabbİm boğazımdan ailemden çıkarsın, ama pozitif denen şahıs; sen ard niyetinle benim kul hakkıma girmişsen rabbime seni havale ediyorum. Benim 1 tl varsa o şahıs hariç hepinizin 1000 katı olsun. İşiniz rast gitsin.

Not: Sayin yÖnetİcİ/ sİzden rİca edİyorum benİm ÜyelİĞİmŞ sİlİn. Yorulduk- yaŞlandik artik. Sikintili İnsanlarin negatİf enerjİsİne İhtİyacim yok. TeŞekkÜr edİyorum.
    Paylaşimlarima değer veren herkese teşekkür ediyorum.Yazim şeklimden-imla kurallarından-kaynak belirtmelerimden tutun hepsi zaman alan ve araşırıp emek İsteyen paylaşımlardı.Para gelir-gider.Sağlık en önemlisi...Hoşçakalin

3.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Paylaşimlarima değer veren herkese teşekkür ediyorum.Yazim şeklimden-imla kurallarından-kaynak belirtmelerimden tutun hepsi zaman alan ve araşırıp emek İsteyen paylaşımlardı.Para gelir-gider.Sağlık en önemlisi...Hoşçakalin
    Sn.ozann paylaşımlarınıza devam ediniz ,foruma çok emek veriyorsunuz faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz...10 yılın vermiş olduğu bıkkınlık,ümitsizlik ,hayal kırıklığı hissede olan bizleri epey yıprattı kabul ediyorum..Ama artık bu dava işinde çözüm konusunda sona geldik,düzelen ABD ilişkileri , sayın cumhurbaşkanı yardımcısının konu ile ilgili müzakere açıklaması ile teyitte almış olduk..Asıl bundan sonra daha sık paylaşımlar yaparak foruma desteklemeliyiz diye düşünüyorum...Birbirimiz kırmadan ,saygı içerisinde yazışmalara dikkat edelim değerli yatırımcı arkadaşlarım...

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Bu benim son mesajım. Benim gözümde düşüncesi dahil kıymet etmeyen bir şahıs yüzünden formu bırakıyorum. Kaç yıl oldu bilmiyorum. 1996 göreve başlamıştım... Allah eğer ard niyetle bir mesajım, bir yönlendirmem olmuşsa RABBİM boğazımdan ailemden çıkarsın, ama pozitif denen şahıs; sen ard niyetinle benim kul hakkıma girmişsen Rabbime seni havale ediyorum. Benim 1 TL varsa o şahıs hariç hepinizin 1000 katı olsun. İşiniz rast gitsin.

NOT: SAYIN YÖNETİCİ/ SİZDEN RİCA EDİYORUM BENİM ÜYELİĞİMŞ SİLİN. YORULDUK- YAŞLANDIK ARTIK. SIKINTILI İNSANLARIN NEGATİF ENERJİSİNE İHTİYACIM YOK. TEŞEKKÜR EDİYORUM.
    1,5 -2 yıl öncede aynı şeyi yaptın yazmıyorum artık dedin biraz tutarlı ol yahu
    hala insanlarda beklenti yaratmaya yolun sonuna gelindiğine dair algı yapıyorsun
    kaç defadır tarih vererek bunu yaptın
    kaç oldu söylüyorum artık davanın bir hükmü yok
    yatırımcı zaten bankaya ve onu yönetenlere hükmünü verdi
    yok dava düşecekmiş yok jürili görüşmelere kalmış yok pazarlık yapılıyor anlaşacaklar söylemlerine artık kimse kanmıyor
    kananlarda boyunun ölçüsünü 5 yıldır alıyor
    bu bankanın bu saatten sonra yapacağı ve hayrına olan şey yatırımcılara bu zulmü işkenceyi çektirdikleri için özür dileyip bir daha temiz ve ülkesine güvenen insanları dolandırmaktan vazgeçip borsadan defolup gitmesidir
    bunun dışında bu hissede her şey safsatadır inanmayın paranızdan olmayın

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •