Sayfa 375/377 İlkİlk ... 275325365373374375376377 SonSon
Arama sonucu : 3014 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. Böyle güzel bir haber ve geri alıma rağmen eksi olması anlaşılır değil, 90 üstünde olmalıydı şimdi, alım talebi olmasa bile satım talebi neyin nesi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Suan zorla tekrar artiya gecirende yine sirket alimlari (ATA Yatirim)

Bence kalin lotlu birilerinin dokulmesini bekliyorlar gibi.Sirket kotu haber akisi,kotu finansal veya hizli bir sekilde hedefine gidinceye kadar burdayiz insallah bizde sabir cok.Varsa sayet taktacisi dusunsun..

Kisisel gorusumdur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..

3. Pozitif haber akisi desen var.Sirket geri alimda.Bilanco kotu degil.Temel olarak potansiyeline gore pahali degil.Teknik olarak grafigi pozitif vb bircok sebebe ragmen bu neyin baskisi

Kisisel gorusumdur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..

4.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Pozitif haber akisi desen var.Sirket geri alimda.Bilanco kotu degil.Temel olarak potansiyeline gore pahali degil.Teknik olarak grafigi pozitif vb bircok sebebe ragmen bu neyin baskisi

Ben de çok beğeniyorum, teknolojilerin çoğu borç harç içindeyken bunun mali yapısı da çok iyi, iş potansiyeli, vizyonu hepsi iyi, daha geçen sene 174 gördü, ne oldu da 80'lerde şimdi.

5. Geri alıma rağmen %3 düşmesi samimiyetlerini göstergesi, istikrarsızlık daha fazla arttı her nedense, endeksin iki katı düşü hisse.

6. Hisseyi düşürü alacaksan hiç almasaydınız keşke, alımdan sonra hep düşmesi normal değil, güvensizlik arttı bende şahsen.

7. Ben teknik olarak bu aydan umudu kestim.Onumuzdeki aya bakacagiz Hazirandan umutluyum bakalim..

8. Geçen hafta 90 üstüydü şimdi 80 lira, bu kadar kaybın sebebi var mı ki geri alım daha yeni başlamışken hem de.
    Şirketin faaliyetleri, vizyonu mali yapısı ilgimi çekmeseydi beklemezdim ama teknoların en güzeli, gülü seven dikenine katlanacak.

Sayfa 375/377 İlkİlk ... 275325365373374375376377 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •