Şu işin ayrıntılarını bir anlatsaydın. Hazır önümüz hafta sonu da.
Originally Posted by EMLAK bi tuttumu bidaha bırakılamayan tek seferde tutabileceğin türünden bi wallsitrit atasözü varsa alırun. bugün lazım olduda all in one my. ... .. ... gibisinden. başını yazabiiyom ama sonu bi türlü gelmiyoru aklıma. Gecmis olsun hacı. Haftaya da zopaya devam gibi. If you catch the tigers tail dont release it anyway. Nasıl oldu. Ben yazdım
Originally Posted by ALPER Son dokuzda yedi. İyi istatistik aslında Yahu Alper şu linki bi oku. Sayın Bear Bull u da oyalama bi ayrıntı verir belki
Originally Posted by ALPER Gecmis olsun hacı. Haftaya da zopaya devam gibi. If you catch the tigers tail dont release it anyway. Nasıl oldu. Ben yazdım bok gibi oldu...
Originally Posted by ENGRANDMASTER Sayın Bear Bull üstad siz bile haber vermiyorsunuz. https://www.paraanaliz.com/2025/bors...iyor-g-114179/ endexlerin devreye alınıp hesaplamaların başlayacağını okudum ama işlem yapabileceğimiz konusunda borsadan resmi bir yazı okumadım. hayırlısı olsun başlasın bakalım. her köre bir topal denk gelir, onunda müşterisi çıkar işlem yapacak.
Bear_Bull @BearBull26
Hayır iş nasıl olacak bilgi var mı
Originally Posted by ENGRANDMASTER Yahu Alper şu linki bi oku. Sayın Bear Bull u da oyalama bi ayrıntı verir belki Okudum da bi şey anlamadım. önemli bir şey olsa bear abi yazardı. Mevcut kaldıraç hayatımızı z2ti zaten. Fazlasına ne gerek var di mi?
Originally Posted by EMLAK bok gibi oldu... Sen de bir şey beğenmiyorsun aqua. Dur şu senden uttuklerimle bi viski açayım
Forum Rules
Yer İmleri