Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Benim mesajımı değiştirip yazma...))))))))))
100 tane nickin var...Türkiye Trol Orduları Başkumandanı mısın? tövbekar abinin de psikolojisini bozdun, adamcağız hep aynı olayı yazıp durupduru.İmamoğlu seçimi kazanıp, Türkiye'nin 13. CB'nı olacak.)))))))))))
@erefefik
fanatik59'u şikayet ediniz. 0101'i şikayet etmeyiniz.)))))))))))))))) Onun fikrini değiştirecez. Yeniden inşa edecez.
Tekrar tekrar şikayet edilebiliyor. Çok sayıda şikayet alırsa ceza alıyor. Ünleme basıp, ikayet ediniz. Şayet yasaklatabilirseniz, İmamoğlu serbest kalacak, diplomasını geri alacak ve 13.CB olacak demektir.
Yasaklatamazsanız, Tayyip Ağamla devam. Yasaklatabileceğinizi de hiç sanmıyorum. Çok sayıda katılımcının ünleme basması gerekiyor.
Katılıma, çoğulculuğa, demokrasiye hiç inanmam.
@erefefik
Bakınız, ben mesela 5 dakikada, 5 kere şikayet ettim. Ünleme tıklıyorsunuz, çıkan kutuya, çoklu nick kullanımı yazıyorsunuz, onaylıyorsunuz, işlem tamam. 60 saniye sonra yeniden şikayet edebiliyorsunuz. Önceki sayfada da mesajları var, onları da şikayet ediniz.
Haydee İmamoğlu'nu Silivri'den çıkarıyoruz.
@erefefik
Bu başlığın açılışında, ilk 10 sayfada elektrik kesintileri olacağını yazmıştım. Daha önceki forumda da var. 10 senedir yazıyorum. Bu kesintilerin süreleri uzamaya başlayacak. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra 15 güne kadar çıkaracaklar.Reuters:
"Fransa'nın güneyinde bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanıyor."
@erefefik
Garip mesajlar var. Bir şeyler dönüyor.Conflict
@ConflictTR
·
2s
🔴 Dünyanın en güçlü böceği olarak bilinen gergedan böceği, Manisa’nın Salihli ilçesinde bir çiftçi tarafından zeytin çapalarken bulundu.
@erefefik
Yer İmleri