Sayfa 517/517 İlkİlk ... 17417467507515516517
Arama sonucu : 4132 madde; 4,129 - 4,132 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,285
    Borsa mı düşüyor yoksa sadece EGEEN mi ? 6200 TL ufukta göründü mü ?

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    Bende buradayım özel çivi çaktım, paslı değil
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Böyle bir haberi atmaya bile acizler muhasebeci avanesi sen yeni fabrika açmışsın hiç kimsenin haberi yok tören bile yok Erbakan'ın dediği gibi seni gidi gidi bir
    Dr. Andreas Gorbach in Takip Edilenler

Yönetim Kurulu Üyesi Daimler Truck AG

1 gün

E-akslar ve Kassel fabrikamızdaki ekibimizin ortak noktası nedir? Aslında her ikisinin de arkasındaki itici güç içsel ve etkileyicidir!

Entegre e-motorlu e-akslar bir tür "içsel" tahrik sağladığı gibi, Kassel'deki harika ekibimizle her konuştuğumda aynı içsel tahriki hissediyorum. Kamyonlar ve otobüsler, minibüsler ve ticari araçlar için 50 yılı aşkın aks üretimi üzerine inşa edilmiştir. Ve özellikle bugün, çok fazla belirsizlikle uğraşırken, tam da ihtiyacımız olan doğru ruhtur.

Bir kez daha ekibi yerinde ziyaret etmek harikaydı; bu sefer Eva Scherer'in de aramıza katılmasıyla daha da harikaydı.

Diyalog etkinliğimiz sırasında Eva ve bana Yaris Pürsün ve Ralph Becker ile birlikte sorularıyla meydan okuyan tüm meslektaşlarıma özel teşekkürler. Harika çalışmalarınızı ve azminizi sürdürün, ekip Kassel!

#BizDaimlerKamyonuyuz #DünyayıHareketEdenHerkesİçin

#Dönüşüm
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Filozof üstat, bornova'daki fabrikanın önüne gidelim eylem yapalım kartonlara yazalım ///// ///// ///// Ankara'dan otobüs kaldıralım.

Sayfa 517/517 İlkİlk ... 17417467507515516517

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •