Sayfa 8/153 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 1217 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Malesef mezheplerin her biri KURAN dan bağımsız helal ve haramlar koymuşlar....KURAN okunmayınca yada sadece arapça okunup anlaşılmadan mealden okunmayınca ortaya karışık islam yapanan bir sürü adet ve doğmatik görüşler çıkıyor....KURAN da olmayan her görüş sapkındır.....
    Dini konulara girme.!!!
    Kuranı anlayarak okuyanda dinden çıkar.!!!

https://m.youtube.com/watch?v=qr-eJ-n4vuU

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Malesef mezheplerin her biri KURAN dan bağımsız helal ve haramlar koymuşlar....KURAN okunmayınca yada sadece arapça okunup anlaşılmadan mealden okunmayınca ortaya karışık islam ayrı bir sürü adet ve doğmatik görüşler çıkıyor....KURAN da olmayan her görüş sapkındır.....
    KURAN Kıtmırden bahseder.. beraber uydukları köpekten..
    Şafilerin durumu vahim ötesi... Şiilere de lafım olacak ama neyse..uzatmayalım...!!

Kıtmîr bir köpekti Ashâb-ı kehf-in köpeği Ama Cennete gitti Kim olduğun kadar, kimlerle olduğunda önemli!
    Necip Fazıl Kısakürek

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Dün kültürpark/Bursa...
    Sabah benim jack russella yürüyüş yapıyoruz.
    Bie kafede Türk kahvesi sipariş verdim..

2 dakika sonra arap iş yeri sahibi geldi.
    Biz şafiyiz, köpekle beraber burada kahve içemezsiniz,bize göre haram oturduğunuz minderleri masa örtülerini yıkamam gerekiyor falan dedi..

Girerken bu mekan ŞAFİLERE tahsis edilmiş gibi bir yazı göremedim dedim..
    Ayrıca kültürpark'ta onlarca köpek-kedi serbest dolaşıyor..

Neyse . Servis yapan eleman geldi.. Baktı kalkmıyorum.
    Bu masanın saati 200 TL dedi..!!!

Kahveyi reddettim.. Çıktım gittim..

50 seneden fazla bursadayım..Böyle abuk-sabuk durumlar görmedim..

Baştakinin hataları işte buralara kadar geliyor... ÜLKE'nin işi zor.. ekonomik,sosyal..
    Minik kapıcılık için biri geldi Azeri. Şia olduğu için kabul etmedim. Bizde 7 tane daire Suriyeli onu alsam vukuat cinayet çıkar kesin. Hatta Suriyeliler çok efendi biri var ona da anlattım. Abi dedi o olsaydı en iyi ihtimalle bir birimize iftira atardık dedi. İslam dünyasında çok zıt kutuplar var böyle.

4. tuzu kuru olmak ayıp mıdır yahu. siyasetçiler konuşurken hep tuzu kuru olmak sanki kötü bir şeymiş gibi izlenim alıyorum.

adam helalinden kazandıysa tuzu da kuruysa 10 numara iş yapmıştır.

tuzunu nasıl kuruttuğunu anlatsa da dinlesek.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Minik kapıcılık için biri geldi Azeri. Şia olduğu için kabul etmedim. Bizde 7 tane daire Suriyeli onu alsam vukuat cinayet çıkar kesin. Hatta Suriyeliler çok efendi biri var ona da anlattım. Abi dedi o olsaydı en iyi ihtimalle bir birimize iftira atardık dedi. İslam dünyasında çok zıt kutuplar var böyle.
    döndük 1000 sene --1400 sene geriye
    o zamanki mevzuları, YAPAY ZEKA çağında buraya taşıdık..
    Bu insanları eksik-bozuk yaratmış TANRI.. Son teşhisim bu.. Yaratılıştan gelen kayıplar var..!!

6. grafiklere baktım da beklediğim ana destek için Ocak 2026 yı gösteriyor..
    7 ay var..bu 7 ay süresince faizlerin daha da yükselmesini bekliyorum ..% 60-70
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    neden tt oldu?
    @nedenttoldu
    ·
    18s
    erdoğan: "faşizm öyle bir raddeye vardı ki kendileri dışında kimseye tahammülleri yok. Kendileri gibi düşünmeyen herkesi, muhalefet partisi mensubu bile olsa zorbalıkla sindirmeye çalışıyorlar"
    baŞkan Çok doĞru demİŞ,bu durumda akp denen partİyİ kapatmasi lazim.

8. grafikler destek noktasını ve zamanını tutturursa aralık-ocak gibi seçim olasılığı güçlü..ya da yakın zaman için karar alınır..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 8/153 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •