Sayfa 90/97 İlkİlk ... 40808889909192 ... SonSon
Arama sonucu : 771 madde; 713 - 720 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Fon üzerinden alım yapan o olabilir..
    Zaten fon tahtası olmaya gidiyor..
    Malları YF değil de EYF'larına bilerek plaseliyorlar çünkü aylık portföy bildirim raporu gönderme yükümlülüğü olmadığı için kim, hangi fon alıyor tespiti mümkün değil...Son 6 aydır tahtanın içinden geçip gelene geçene veren de OMD maalesef...Bence artık yeter, ayıp ediyorlar...Yani yatırımcıyı kaçırmaktan başka hiç bir işe yaramaz bunlar, zaten piyasa kurumuş, tık yok...Hele de şirketin masasında böyle bir strateji dosyası varken...

...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Malları YF değil de EYF'larına bilerek plaseliyorlar çünkü aylık portföy bildirim raporu gönderme yükümlülüğü olmadığı için kim, hangi fon alıyor tespiti mümkün değil...Son 6 aydır tahtanın içinden geçip gelene geçene veren de OMD maalesef...Bence artık yeter, ayıp ediyorlar...Yani yatırımcıyı kaçırmaktan başka hiç bir işe yaramaz bunlar, zaten piyasa kurumuş, tık yok...Hele de şirketin masasında böyle bir strateji dosyası varken...

...
    Osmanlı üzerinden veren ünsal ban olabilir..

3. OMD'nin henüz teknoloji ağırlıklı bir hisse fonu yok, belki de TEFAS'ta işlem görecek yeni bir fon kurup bu malları oraya gönderecekler, bilemem...Bence acilen kurmaları da lazım...Şahsen kriptoya değil de bu tür ürünlere yatırım yapabilirim mesela...Sistemin güvenirliği arttıkça yatırımcı sayısı da hızla artacaktır...Bunu görebildiklerini düşünüyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Osmanlı üzerinden veren ünsal ban olabilir..
    Sanmam...Aradan geçmiş 3 yıl, hiçbir spekülatör operasyon yaptığı tahtada bunca süre mal tutmaz...Bilemeyiz tabi ki, inşallah odur da kağıdın önü açılır ; BIST ve XBLSM ile korelasyon başlatır...Saçma sapan bir grafik var ortada, güven vermiyor yani...Ve şirketin önündeki en büyük sorun da bu bana kalırsa...

Bir LOGO grafiğine bakıyorum bir de MTRKS...Alakasız ?!...Halbuki finansalların gidişatı, temettü / bedelsiz kültürü, kurumsallık vs yönünden hiç de aşağıda kalır bir tarafı yok MTRKS'in...

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sanmam...Aradan geçmiş 3 yıl, hiçbir spekülatör operasyon yaptığı tahtada bunca süre mal tutmaz...Bilemeyiz tabi ki, inşallah odur da kağıdın önü açılır ; BIST ve XBLSM ile korelasyon başlatır...Saçma sapan bir grafik var ortada, güven vermiyor yani...Ve şirketin önündeki en büyük sorun da bu bana kalırsa...

Bir LOGO grafiğine bakıyorum bir de MTRKS...Alakasız ?!...Halbuki finansalların gidişatı, temettü / bedelsiz kültürü, kurumsallık vs yönünden hiç de aşağıda kalır bir tarafı yok MTRKS'in...
    Gerçekten bu şirketin halka arzdan beri 8 kat büyümesine rağmen fiyatlamanın oluşmaması ilginç..
    Turexi elimden aldıkları gibi bunu alamayacaklar..!
    O vakit turex de olan bakirlik burada da var,hikayesi de var..

6. Keko ve diğer dostlar selamlar ,saygılar ,,çok oldu buralara uğramayalı,umarım herkes geçen zaman zarfında birşeyler yapabılmıştir,borsanın zor dönemleri malum!!!

Matrıx ıyı duruyor belki bizde nasıplenırız ,,,enson bu ara efsane olan derhl maceramız oldu ,,bakalım burda da benzer şeyler yaşayabilecekmiyiz,,,

Ne diyorduk ,, düş peşindeysen düş peşime !!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Keko ve diğer dostlar selamlar ,saygılar ,,çok oldu buralara uğramayalı,umarım herkes geçen zaman zarfında birşeyler yapabılmıştir,borsanın zor dönemleri malum!!!

Matrıx ıyı duruyor belki bizde nasıplenırız ,,,enson bu ara efsane olan derhl maceramız oldu ,,bakalım burda da benzer şeyler yaşayabilecekmiyiz,,,

Ne diyorduk ,, düş peşindeysen düş peşime !!!!
    a.selam dostum..seni görmek sevindirici...bu günler hala borsanın zor günleri ama eskiler borsanın zor günlerinde hisse topla iyi günlerinde sat demişlerdi...bence kaliteli hisseleri sabır ile toplamak gerekiyor...yatırımcıların çoğaldığı çoşku dönemlerinde ise de satmak gerekiyor...tabi bu işler sabır gerektiriyor...gerisi de nasiptir diyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. Atatp alım tarihime baktım 25 temmuz 2023 bilançosunu beğenerek almıştım sonrasında greenx karbon sertifikası hikayesi çıktı..
    Greenx faaliyete girmesi neredeyse 8 ay sonra oldu..
    Mtrks zamanlama olarak başlamalı sert yukarı hareketine..

Sayfa 90/97 İlkİlk ... 40808889909192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •