Sayfa 19/153 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 1217 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Viop LXV

nevşin iyi gazetecilik yapıyor bende kendisini dinlerim arada.

olabilir yani 1000 tane doğru haber yaparsın. 1 tanesinde trollenebilirsin.

bu onu yalancı yapmaz.

neyse..

orada saçma olan.. savcı mesaj attı denmesi. ne bu watasapptan mı çetleşiyorlar. savcı ile kk.

bu doğruysa zaten savcının ayağı kayar .. kk nın değil

....

saçmalık burada bana göre..

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dangalak benim iddiam diye birşey yazdım mı gazetecinin iddiasını yapıştırdım atladın bir bok biliyormuş arkada yazı git okum
    dangalağı sokarım ghötüne onun bunu çocuğu lafına dikkat et bir daha bu kadar yumuşak yazmam..

yahu k.k ile savcının konuşma görüntülerini nevşin belge olarak yayınlasa bile ne değişir yahu ? niye kavga ediyonuz.

o haberin zerre önemi yok ki.

chp her türlü operasyon yiyecekti zaten.

düğmeye basanlar belli..

kk onu demiş bunu demişmiş.

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    dangalağı sokarım ghötüne onun bunu çocuğu lafına dikkat et bir daha bu kadar yumuşak yazmam..
    lan ******** kahbe anca buradan bunları yazarsın anana küfür etmiyecem ama ona sor klavye arkasından yüzüne söyleyemeceğim küfürleri ediyorum insanlara benim sütümde birşey var mı diye sor ******
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    lan ******** kahbe anca buradan bunları yazarsın anana küfür etmiyecem ama ona sor klavye arkasından yüzüne söyleyemeceğim küfürleri ediyorum insanlara benim sütümde birşey var mı diye sor ******
    onun bunun çocuğu sana insan gibi hakaret etmeden bir şey anlatıyoruz yazdıkların uydurma çıkınca sinkafa başlıyorsun dörtveren..

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    onun bunun çocuğu sana insan gibi hakaret etmeden bir şey anlatıyoruz yazdıkların uydurma çıkınca sinkafa başlıyorsun dörtveren..
    Anladık onun bunun çocuğusun bu kadar götünü yırtma hadi başka yerde ağla sızlan döt anteni
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. A.K salağı yazdıkların uydurma diyor mal Nevşin Mengünün iddiası diyorum buraya koyduk hala çıkmış laf ebeliği yapıyor yazılanıda anlamıyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    8d
    Likidite açığı yarına 93.7 MLR TL ye yükseldi

Merkezin Cuma ve bugün toplamda tahmini 3 MLR USD lık satış yaptığına işaret ediyor olabilir

AOFM, fonlamanın yoğun borsadan yapılmış olması dolayısıyla, tekrar 49% a yapıştı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 19/153 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •