Sayfa 373/377 İlkİlk ... 273323363371372373374375 ... SonSon
Arama sonucu : 3016 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ben ilaç konusunda yakın zamanda arkadaşımın başına gelenden dolayı çok endişeliyim allah aşkına çok dikkat edin.
    Uzun yıllardır ilaç kullanmıyordum. İşin içine kalp girince mecburen kullanmak zorunda kaldım. Yoksa elimden gelse hemen bırakırım...!!!

Bir süre mecburen kullanacağım. Sonrasında değişen bir durum olmazsa, kullanmanın da bir anlamı kalmayacaktır...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim...

İyi olmaya çalışıyorum ama günüm günümü tutmuyor...!!!

Kullandığım ilaçlar dengemi bozdu, alışmaya çalışıyorum. Konsantre bir şekilde çalışamıyorum, hemen sıkıntılar başlıyor...!!!

Mecburen bir süre piyasalardan uzak kalacağım gibi görünüyor...!!!

İnşaAllah, elimden geldiğince katılmaya çalışırım...
    Cenab-ı Hakk ruh ve beden sağlığı versin hepimize hastalıklar nefsimize ağır geliyor tabii ama ekseriyetle de kaybetmeden pek kıymetini bilemiyoruz değeri anlaşılamıyor kendi nefsim adına öyle sizi tenzih ederim sıhhate şükür hastalığa sabır lazım tekrar Allah şifalar ve bol bol sabırlar versin sizinle birlikte bütün hastalarımıza hastalıklarımıza amin

Sağlık ve iyi dilekler için çok teşekkür ederim...

Çok şükür her geçen gün daha iyi oluyorum... Yine de tedbiri elden bırakmamak için dinlenmeye devam ediyorum...

Arada sırada piyasalara artık bakabiliyorum...

XAUUSD...

AYI piyasasından önce çıkmak için son şans...!!!

XU100...

Trend desteğini tekrar gösterebilirler... Daha fazlasının olmaması gerekir...

Tam işler yoluna girerken Trump 'dan yeni bir açıklama ile cuma günü yine yönünü aşağı çevirdi...!!!

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

7. Hayırlı günler, bol ve bereketli kazançlar

Borsa yine kararsız...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. Sayın T/A Pkart için Müsait oluduğunuzda güncel bir analiz paylaşabilir misiniz.

Sayfa 373/377 İlkİlk ... 273323363371372373374375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •