Sayfa 23/137 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 1093 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku

Elinize sağlık.
    Kaynaklar arasında: "KKTC İstatistik Ofisi" var.
    Çok ilginç?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. Grafik Sn. Hakan Kara tweet paylaşımıdır.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

3. Genel affın Zehra Kınık’la ilgisi yoktur bence. 50 bin mahkum özgür olacak, dem parti ile ilgisi daha yüksek. Ama yine de aklıma takıldı, Zehra’da olan bizde olmayan ne var bu dünyada.

4. Piyasa Gündem: Demir cevheri, Çin'de çelik üretiminin azaltılacağı söylentileriyle düşüşünü sürdürdü.

Demir cevheri vadeli kontratları, uzun süredir kapasite fazlalığından muzdarip olan Çin'de ham çelik üretiminin azaltılacağına dair piyasada yeniden konuşulmaya başlanmasıyla üçüncü seansta da düştü.
    Dalian Emtia Borsası'nda (DCE) Eylül ayı demir cevheri kontratı, sabah işlemlerini %2,18 düşüşle 695,5 yuan/ton (96,73 dolar) seviyesinden tamamladı.
    Singapur Borsası'ndaki gösterge Haziran ayı demir cevheri, %1,31 düşüşle 95,8 dolar/tondan işlem gördü.
    Bugün Çin Demir ve Çelik Birliği Başkan Yardımcısı Tang Zujun, Singapur'da düzenlenen bir sektör etkinliğinde yaptığı konuşmada, Çin'in arz ve talep arasındaki uyumsuzluğu gidermek için çelik sektörünün genişlemesini kontrol etmeye çalıştığını söyledi.
    Analistler, Shandong eyaletindeki bazı üreticilerin üretimlerini azaltmaya başladığını öne süren teyit etilmemiş haberlerte atıfta bulunarak, Ham çelik üretim kesintileriyle ilgili yenilenen spekülasyonlar demir cevheri piyasasındaki endişeleri yeniden alevlendirdi dedi. (Bloomberg)

Geçen hafta eregl direncine geldiğini ordan kar realizasyonuna gideceklerini söylemiştim...

Vadeli tarafta 25,7 den 23,70 e verdiler %8 ekside o güne göre şimdi...

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    eregl ben hep dolar bazlı bakarım...

tl hiç bakmam...

dolar grafiğinde direncine gelmiş...

kar realizasyonu gelebilir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. bugün gün sonu yeşil kapanış bekliyorum aşağı 9200 e yakın bir yerden şansını denemek isteyen deneyebilir
    Grafikte gördüğüm bu şekilde..

6. https://x.com/deepwebtiktok2/status/...5V22xF6rg&s=19

Benim eşşeklerle savaşım, vermicem ula

7. Günaydın. Sabahtan verelim müziği. Bereketli olsun

https://youtu.be/9Pes54J8PVw?si=uYgOdhFGQd3DJZl2

8. Kayınço hastalanmış, aklını alırım hastalık kalmaz demiştim, dün akıllı zekayla arabasını yandan vurmuşlar ğibi yaptı veled, attım buna resimi, lavabodan fırlamış pzvnk,bana bi red almış sağolsun

Sayfa 23/137 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •