Sayfa 520/528 İlkİlk ... 20420470510518519520521522 ... SonSon
Arama sonucu : 4222 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,776
    Son 100 günlük dipte!Bu grafik için ya savaş çıkmalıydı ya şirket batmalıydı hangisi oldu acep?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,776
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,299
    Sn. Pyrros yatırımların semeresini III. çeyrek bilançoya kadar göreceğiz bu saatten sonra yazı yazmanın anlamı yok. Ben 19200 TL de satılması gerek diye yazdığımda hiç unutmuyorum biri bana vebal alıyorsun diye yazmıştı. 14000 - 15000 lerden döner artık dedim ama patron acımasızca 9000 TL ye bile bastı artık buralar alınabilecek yerler demenin de bir anlamı kalmadı. Dip fiyat konusunda katıldığım bir söz var kağıdın dibi olmaz. Ben 97% düşen MArdin aldığımı hatırlıyorum çünkü faizler gecelik 14000 % ( yanlış okumadınız yüzde ondörtbin Olmuş idi . Sonrasında mardin 33 kat çıktı. Kağıdın dip fiyatını sadece PAtron bilir.

Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Zamanın behlinde millete gazı verip her yerden y ( alıyorum ), buranın altı yok, şuradan sonra köşeyi dönecik, ege kıza geri döndüm, voleyi vuracık diyen zevatlar şimdi de haklı çıkmış gibi pişkin pişkin yazıyor arkadaş. Yahu irezil oldunuz, millete sebep olmayın dedikçe ahkam kestiniz, o QTR !! olmadı aha bu QTR !! dediniz yine çaktınız, şirket ürettiğini koyacak depo bulamıyor, üretim patladı fabrika birleşince dediniz o da fosss çıktı. Höstaddınız, teknik traktördünüz hadi koyuverin elinizdeki teknik üfürüklerinizi pabucumun höstadları. Böyle adamın iflahını keser işte İvedik efendi
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

4. Hırsız evden olursa mandayı bacadan aşırır
    Türk kültürünün önemli atasözlerinden biridir.
    Bu atasözü, hırsızlık yapan kişinin ince düşüncesi ve yaratıcılığına işaret eder.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,776

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,776
    Bilgi edinme hakkımı kullanmak istiyorum kamuyu aydınlatsın yatırımcı ilişkileri niye düşüyor acil!
    -4.39
    -14.23
    -38.14

7. Teknik ne diyor arkadaşlar.

200 usd görecek gibi

Sayfa 520/528 İlkİlk ... 20420470510518519520521522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •