Sayfa 519/528 İlkİlk ... 19419469509517518519520521 ... SonSon
Arama sonucu : 4222 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Kıtır Yazıyı Oku
    Şeytan diyor ki; " 7500 inerse evi arabayı, yatı,katı satıp dal Egeen e" Ama şeytan bu. Ne yapacağı belli olmaz. Yatırım tavsiyesi değildir
    Aman hocam, borsada yazılı olmayan bir kural vardır, oturduğun evi , bindiğin arabayı satıp borsaya girilmez, istersen uzaya gitsin.
    Mercek hocam beni güldürdün, Allah da seni güldürsün, senin meşhur aygır, eşek, camız indikatörlerini yine çalıştırdın.

2.  Alıntı Originally Posted by emre1310 Yazıyı Oku
    Bu hissenin dibi yokmu nedir bu rezillik
    Dipsiz ne var bu dünyada hocam dedenin bulamadığını bilmem ama bunun dibi 1 tl olsa gerek........:

3. Zamanın behlinde millete gazı verip her yerden y ( alıyorum ), buranın altı yok, şuradan sonra köşeyi dönecik, ege kıza geri döndüm, voleyi vuracık diyen zevatlar şimdi de haklı çıkmış gibi pişkin pişkin yazıyor arkadaş. Yahu irezil oldunuz, millete sebep olmayın dedikçe ahkam kestiniz, o QTR !! olmadı aha bu QTR !! dediniz yine çaktınız, şirket ürettiğini koyacak depo bulamıyor, üretim patladı fabrika birleşince dediniz o da fosss çıktı. Höstaddınız, teknik traktördünüz hadi koyuverin elinizdeki teknik üfürüklerinizi pabucumun höstadları. Böyle adamın iflahını keser işte İvedik efendi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,776
    Yazıklar olsun bize bu kadar yazıp çiziyoruz bal yapmayan arı gibi !Şirketi arayan yok bu nedir diye soran yok!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Aman hocam, borsada yazılı olmayan bir kural vardır, oturduğun evi , bindiğin arabayı satıp borsaya girilmez, istersen uzaya gitsin.
    Mercek hocam beni güldürdün, Allah da seni güldürsün, senin meşhur aygır, eşek, camız indikatörlerini yine çalıştırdın.
    Sevgili aloneman ne diyelim bu gavurun çocuklarına hani deve kuşu kafasını kuma gomunce saklandığını zanneder kıçı yolgecen hani gibi açıkta kalıp yokmu durten dercesine bokunu cikardilar patron tahtacı zirzoplari aygır değil fil olsa bize az bile deyip guluyordur domuzlar
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,776
    Bu kadar bela beddua okunan başka bir kâğıt yok xte!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7. . mın ızdırabı oldu kağıt.

8. Dalgamı geçiyorsunuz. 1.26(1.16) yi herseyin izi satarak elde ettiniz.cok ureterek degil.o kadarki mekke de bile arap esnaf tl ver hacı.dolar istemiyoruz diyormuş türk hacılara.simdi de satacak biseyiniz olsa yine aynı devri yasiyabilirdik.artik deniz bitti.aci reçete olmadan düze çıkamayız.dolari 1.16 ya indirenler utanmadan tv lerde bizim zamanımızda dolar 1 tl ye yaklaşmıştı diyerek hava atıyorlar.dolari 1 tl ye yaklaştırmak ekonomiye ihanetti aslında.babadan kalan mirası yiyerek ohh ekonomimiz ne güzel diyorduk.sayin Akçay in dediği gibi bedel ödeme zamanı geldi.gecen hafta dinlediğim bir aracı kurum uzmanı bist100 %40ihtimal dahilinde 8400 e kadar inebilir ve o ucuz fiyatlardan yukselis baslar diyordu.ama 9000 in altı normal şartlar altında çok zor diyorum bence.ytd.

Sayfa 519/528 İlkİlk ... 19419469509517518519520521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •