Zamanýn behlinde millete gazý verip her yerden y ( alýyorum ), buranýn altý yok, þuradan sonra köþeyi dönecik, ege kýza geri döndüm, voleyi vuracýk diyen zevatlar þimdi de haklý çýkmýþ gibi piþkin piþkin yazýyor arkadaþ. Yahu irezil oldunuz, millete sebep olmayýn dedikçe ahkam kestiniz, o QTR !! olmadý aha bu QTR !! dediniz yine çaktýnýz, þirket ürettiðini koyacak depo bulamýyor, üretim patladý fabrika birleþince dediniz o da fosss çýktý. Höstaddýnýz, teknik traktördünüz hadi koyuverin elinizdeki teknik üfürüklerinizi pabucumun höstadlarý. Böyle adamýn iflahýný keser iþte Ývedik efendi
Yazýklar olsun bize bu kadar yazýp çiziyoruz bal yapmayan arý gibi !Þirketi arayan yok bu nedir diye soran yok!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Sevgili aloneman ne diyelim bu gavurun çocuklarýna hani deve kuþu kafasýný kuma gomunce saklandýðýný zanneder kýçý yolgecen hani gibi açýkta kalýp yokmu durten dercesine bokunu cikardilar patron tahtacý zirzoplari aygýr deðil fil olsa bize az bile deyip guluyordur domuzlar
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Bu kadar bela beddua okunan baþka bir kâðýt yok xte!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
. mýn ýzdýrabý oldu kaðýt.
Dalgamý geçiyorsunuz. 1.26(1.16) yi herseyin izi satarak elde ettiniz.cok ureterek degil.o kadarki mekke de bile arap esnaf tl ver hacý.dolar istemiyoruz diyormuþ türk hacýlara.simdi de satacak biseyiniz olsa yine ayný devri yasiyabilirdik.artik deniz bitti.aci reçete olmadan düze çýkamayýz.dolari 1.16 ya indirenler utanmadan tv lerde bizim zamanýmýzda dolar 1 tl ye yaklaþmýþtý diyerek hava atýyorlar.dolari 1 tl ye yaklaþtýrmak ekonomiye ihanetti aslýnda.babadan kalan mirasý yiyerek ohh ekonomimiz ne güzel diyorduk.sayin Akçay in dediði gibi bedel ödeme zamaný geldi.gecen hafta dinlediðim bir aracý kurum uzmaný bist100 %40ihtimal dahilinde 8400 e kadar inebilir ve o ucuz fiyatlardan yukselis baslar diyordu.ama 9000 in altý normal þartlar altýnda çok zor diyorum bence.ytd.
Yer Ýmleri