Sayfa 42/137 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon
Arama sonucu : 1092 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Viop LXV

1. Tepki de vermiyor shereflesss.

2. Trump'ın tepesi atmış, ateşkes gelmezse silah desteğine devam eder, hatta füzeleri bile verir, Putin'den ben hala R bekliyorum, ateşkesle yoksa ğülben bile kurtaramaz bizi

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    İşaret gelmiş hocam
    ters yazmış dibe çok yakınızmı demek istiyor
    hafızam yanıltmıyorsa temettü hissesi alın ömür boyu yan gelin yatın o size bakar şeklinde 3 sene önce tvit atmıştı
    bu tiviti gizemli geldi

Trump'tan Putin'e sert çıkış: Ateşle oynuyor

5. bugün babamın sağlık durumuyla ilgili tüm günümü neredeyse hastanede geçirdim. ekran başına saat 17 gibi gelebildim. sabah ekran başında olsam long pozisyonumu kapatırdım. bu durumda elde patlamış oldu gibi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bugün babamın sağlık durumuyla ilgili tüm günümü neredeyse hastanede geçirdim. ekran başına saat 17 gibi gelebildim. sabah ekran başında olsam long pozisyonumu kapatırdım. bu durumda elde patlamış oldu gibi.
    Gecmis olsun abey. Önemli olan sağlık. Parayı gene kazanırsın. Nasılsa her gün para dağıtıyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vestl 91 tl den 37 tl ye düşmüş
    Bu satış pek hayra alamet değil gibi duruyor.
    Nohut abi buraya geldiğinde 1 bilanco analizi yabsan, şirkette neler oluyu, kaada bu kadar neden basıyorlar
    Bu topikte hazırı var..
    Ben garip bi Nohuttum, kavurup Çorum leblebisi yaptılar beni....boğazlarında takıldım,konuşamıyorlar.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...60206&page=270

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Gecmis olsun abey. Önemli olan sağlık. Parayı gene kazanırsın. Nasılsa her gün para dağıtıyorlar.
    teşekkürler aynı fikirdeyim bende, herşeyin başı sağlık. dolar short pozisyonu kapatıp teminat durumunu rahatlattım. bundan sonrası nasip
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 42/137 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •