Sayfa 375/377 İlkİlk ... 275325365373374375376377 SonSon
Arama sonucu : 3012 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Hayırlı günler, bol ve bereketli kazançlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
    Hayirli gunler uzun zaman oldu izdmc degerlendirmesi yapmadiniz surunuyor hala ayni yerlerde

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by disegno Yazıyı Oku
    Hayirli gunler uzun zaman oldu izdmc degerlendirmesi yapmadiniz surunuyor hala ayni yerlerde

bütün kağıtlar sürünüyor zaten .sıkıntı yok .üstad ne yapsın sabretmek gerek ..

4.  Alıntı Originally Posted by disegno Yazıyı Oku

IZMDC için endeksin yukarı hareketi gerekiyor...

Şu aralar endeks dip çalışması yapmakla uğraşıyor...!!!

O nedenle hareket başlayamıyor. Bir de adamlar bu fiyatlardan ne kadar toplarsa onlar için o kadar iyidir. Belki satarım diye bekliyorlar ama nâfile. Zorlasınlar biraz daha. Kim bilir, belki ben ucuza biraz daha alırım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5. Sayın T/A üstad bugünle ilgili yorumun olur mu bir haftada veremediğini bir gün de geri aldı neredeyse

6. Hamdolsun benim Zoren sürünmüyor, dip dalıyor kereta inşallah dipten kum çıkartır, yoksa işimiz var

Buraya yazmadım ama bir ara 1.6 civarına düşerse belki alırım dediğim bir hisse vardı son aylarda 3x yaptı şaka gibi, herkesi bezdirmişti, hoş ben almış olsam %10-20 bilemedin en fazla %30 da satardım... 1.6 görmedi bu arada 1.7-1.8 arasından döndü, ama yıllardır sürünüyordu o da ayrı konu...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Sayın T/A üstad bugünle ilgili yorumun olur mu bir haftada veremediğini bir gün de geri aldı neredeyse
    PKART...

Bugün yapılan işlemlerin grafiği...

8. Bu da 2 Mayıs 2025 'den itibaren olan durum...

Sayfa 375/377 İlkİlk ... 275325365373374375376377 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •