Sayfa 276/289 İlkİlk ... 176226266274275276277278286 ... SonSon
Arama sonucu : 2307 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Herhangi bir kriz olmadan oralar dolar mı? İllaki dolması mı lazım?
    Tabii ki mutlaka dolar demek istemedim ve mutlak bu olur demek degil ama genellikle doluyor bir sekilde ama krizle ama krizsiz ama testere piyasasında yavas yavas…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    HALKB 3,60 lar bir gap var bilmem kaç yıl oldu dolmadı. Endeksin yukarıdaki gapleri doldurması daha olası. ama birden olacak işler değil bunlar. olurda 9040 altına sarkarsa o zaman ihtimal olabilir tabii.9650 üzeri kapanışlar gelip ortalamalar kendisine gelene kadar piyasa teknik olarak sıkıntılı.
    [emoji106]

3.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi burada yazmazsan köyümüze dönelim
    Koye girmek istedim olmadi bugün nedense. Bir ariza mı var nedir anlayamadim.

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    yazmiyorum.....SENI KIRAMAM....beni seveni kirmam imkansiz....BIRDAHAKI sorunu ozelime gonder....YAZI YAZDIGIMDA....COK SALDIRI GELIYOR....yazmiyacagim.

SEVGILER.....
    Sayın kuzu sende bize yazmassan napalim bu piyasada.sen seni sevenleri kirmazssin. öteki köyde rahattik ne güzel .ben şahsen viop bilmiyom ama senin yszilarina göre hisselerimi veriyiom aliyom .aydınlatıcı oluyor .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,987
     Alıntı Originally Posted by GÖKSU Yazıyı Oku
    Sayın kuzu sende bize yazmassan napalim bu piyasada.sen seni sevenleri kirmazssin. öteki köyde rahattik ne güzel .ben şahsen viop bilmiyom ama senin yszilarina göre hisselerimi veriyiom aliyom .aydınlatıcı oluyor .
    sevgili arkadaşlar,
    bir forumda açık açık burayı terkedelim gidelim türü yazılar yazmak en azından etik değildir...
    kaldı ki öbür köyde de yıllara sari yasaklar var nedendir kimse bilmez yeni üyelik de yapamıyorsunuz...

KENE ile parayi 3 e katliyacagimda.....

bugun....ara...NOTR gunu idi....

neden.....

cunki dolar bazli endekste IMAMOGLU dibi olan....233 dolara indik....burada OTORITE direnebilir....PARA 2.5 KARINDA KENEDE....ve NOTR bekliyecen.....

simdi iki yol var.....

1....YUKARI YENIDEN.....

2....ASAGI 8200 E.....

YENI SAFAKCILAR....VE SIMSEKCILER....furusacaklar....KORKU SART....yaratilacak o korku....SIMSEK VE PROGRAMI ELLERSEN....YANARSIN ULENDEYIZ....

ula namiszizlar....

benim duygularimla oynamayin....

YAZMAZSAM....beni en cok dusmanlarim ozluyor....birakinda eccik ozlesinler....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

UNUTMAYIN....

BU PROGRAM MUTLAKA DEGISECEK.....

YERINE HANGI PROGRAM GELECEK...kuzu dan baska kimsenin bildigini sanmiyorum..

yazmiyacagim.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

8.  Alıntı Originally Posted by hurolg Yazıyı Oku
    ben 100 endekste TL bazlı 2 adet altlarda gap görüyorum. 8346,28 de ve 7628,73 de. Gerafikte kesikli kırmızı çizgiler. Bunca yıllık (30 yıllık) tecrübelerime göre de bu gaplari hep kapatıyor.Paylaşayım istedim sizlerle de.

altın bazlı xu100 göreceli grafik...

Sayfa 276/289 İlkİlk ... 176226266274275276277278286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •