Spenc hc geçmiş olsun aynı dönemde bende validenin kalp rahatsızlığıyla uğraştım. Artık biz yaşlı onlar daha yaşlı
İş seyahatlerim sebebiyle pek takip edemedim burayı. Genel kurul için maalesef aliağa ya gitmekte pek mümkün olmadı. Çoğu kişi işinde olmaz tahminim. Şerefsizler istanbul yapmadılar.
Bakalım yarın master plan ile ilgili birşey olacak mı
Fazla bir beklenti bırakmadılar açıkçası
Marjların artması, kapasite kullanım oranı artışı vs de yüzümüzü güldürür.
Beklenti kalmadý mý orasýný bilemem! ama stardan geçmiþ yýl karlarýnýn, Petkim’e ortaklýðý oranýnda neden temettü olarak yansýtýlmadýðýdýr? Bu da giden veya burayý okuyan birileri varsa sorulmasý temennimdir. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Adrenalin baþladý sabah sabah, saat 14 deki toplantý yine üzüntü ve muz kabuðu mu olacak, yoksa dün söylediðim Ýso 500 ün ilk 3 nde olan stardan Petkim’e bir cacýk çýkacak mý? Hep umut tabi benimkisi .. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bir cacýk çýkmadý mý yine? Bu karýn aðrýsýna baðladý.. ytd
Yahu bugün kurul yokmuydu hiçbiryerde ne haber var ne biþey. Baðýmsýz denetim hakkýnda kap gelmiþ. Çok þuursuzca davranýþlar her zaman ki gibi Ytd
Peþine diðer kaplarda geldi, cacýk. Ytd
Çok geçmiþ olsun
okulu isyan bayraðýný çekmiþ ama zayýf tondan
denetçi ve genel kurul ertelenmesini istemiþ
15 gün içinde vecap yazacaklar cevaba göre dava vs yönetimi düþürmeye çalýþabilir kýlýçtar gibi
ama argümanlarý çok zayýf anladýðým kadarýyla yönetimle anlaþmak istiyor
þuraya yazdýklarýmý genelkurulda dilegetirse zaten iþ biterdi avukatlarý zayýf
Yer Ýmleri