Sayfa 711/712 İlkİlk ... 211611661701709710711712 SonSon
Arama sonucu : 5689 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    2007 de 6 usd olan şirket 18 sene sonrasında 1.36 usd ama abd ye sevkiyatlarımız son hız devam ))))
    https://www.youtube.com/watch?v=_zpkY3eigi4
    alırım dedimmi de alırımmmmmm hurdaciyeahhh

sevkiyat desen var. arge ürge desen var. biyobenzemez desen var. var oğlu var. Mistır gaza geldim, ver ordan 100 lot daha
    10. köyden yazıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=_zpkY3eigi4
    alırım dedimmi de alırımmmmmm hurdaciyeahhh

sevkiyat desen var. arge ürge desen var. biyobenzemez desen var. var oğlu var. Mistır gaza geldim, ver ordan 100 lot daha
    güzeldi video, alırımmmmmmmmmmmm .

ahh ah nerde eski o etken madde paylaşımları çok özlettiler, şimdi de sevkiyat haberleri ile X alemini eğlendiriyorlar. ;)))))))

3. yur.jpg

kim bu içimizdeki yabancı 539usd almışlar. holdinglerin zamanı geliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    yur.jpg

kim bu içimizdeki yabancı 539usd almışlar. holdinglerin zamanı geliyor.
    sonunda yabancı ilgisi arttı mı "üstadım" . Valla güzel haber. nerden baksan iyidir.
    10. köyden yazıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    sonunda yabancı ilgisi arttı mı "üstadım" . Valla güzel haber. nerden baksan iyidir.
    bundan sonrası aydınlık, o kadar yeni ilaç etken madde ve abd ye sevkiyat devanın zamanı geldi. şaka bir yana aylık göstergeler güzel duruyor. bekleyip görelim. 2028yılı hedefim 2030 a kadar yolu var.

6. Ömründe adam gibi doğru dürüst temettü vermemiş şirketlerden millet ne bekler anlamış değilim.

Benim beş liraya aldığıma biri gelip on lira verecekte ben para kazanacağım. Ya boş işler. Al temettünü lotların yerinde kalsın yat aşağı ye paranı. YTD.

Bu iki arkadaş çaktırmadan gaz vermeye çalışıyorlar.Daha önceleri hisseyi övenlere söylemedikleri laf kalmadı, şimdi kendileri övüyorlar ama söylediklerinin altı boş, hisse 2028 e kadar sürünür.Bu ortamda zaten kimse Deva'yı satın almaz, hükümet ilaç fiyatını enflasyon altında tutacaktır, o da 2024 4.Ç verilir.Gümrük tarifeleri yürürlüğe girmeden dış sevkiyat artmıştır ama sonrasında ABD ihracaatı çok düşer.Sonuçta işaret ettiğin gibi daha iyi hisseler var.

8.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Bu iki arkadaş çaktırmadan gaz vermeye çalışıyorlar.Daha önceleri hisseyi övenlere söylemedikleri laf kalmadı, şimdi kendileri övüyorlar ama söylediklerinin altı boş, hisse 2028 e kadar sürünür.Bu ortamda zaten kimse Deva'yı satın almaz, hükümet ilaç fiyatını enflasyon altında tutacaktır, o da 2024 4.Ç verilir.Gümrük tarifeleri yürürlüğe girmeden dış sevkiyat artmıştır ama sonrasında ABD ihracaatı çok düşer.Sonuçta işaret ettiğin gibi daha iyi hisseler var.
    Biz şirkete ortagiz, iyi kötü yönleri yıllardır söylüyorum, yeni birşey değil bu. Ama düşen hisseyi övme gafletine düşmedim. Bu arada nerede sizin kafadengi arkadaşlariniz niye yoklar. Ama gerçekten neden yoklar. Bence bunu bir düşünün,kandirilanlar kandirildiklarini asla kabul etmezmiş.

Sayfa 711/712 İlkİlk ... 211611661701709710711712 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •