Hissede kumar oynamam abi, kumarı endekis vobda oynarım. Sen mscı dan çıkarttılar, bekle diyince ekrandan silmiştim. Hakkaten tabana yapışmış
Kademelere baktım üç beş lot aralarda çok lot yok.
Muhtemelen biri tabana yüklü alış girdi, herifde görünce 766bin lotu eline vermiş olmalı.
Bu durumu yorumlamak gerekirse, herif fiyata bakmadan elindeki malları çıkma derdine düşmüş.
Sence kaç taban çektirirler
MSCI satışları bugün sondu.
İlerleyen günlerde 75 senti aşağıya kırarsa ki güncel 84 sentte düştü (%-10 daha düşerse 75 sent olur).. .sonrasında gelecek haberleri beklemek gerekir...bu kadar hızlı düşüş hayra alamet değil.(bence)
MSCI satışları bugün sondu.
İlerleyen günlerde 75 senti aşağıya kırarsa ki güncel 84 sentte düştü (%-10 daha düşerse 75 sent olur).. .sonrasında gelecek haberleri beklemek gerekir...bu kadar hızlı düşüş hayra alamet değil.(bence)
YTD
Abi sayende zarardan gıl payı yırttık, al deseydin tabanı da beklemezdim 34 den almıştım muhtemelen,bilanco okumanın faydaları, Allah senden razı olsun, ne muradın varsa versin
Hisse almadan önce hep sana danışacağım
Abi sayende zarardan gıl payı yırttık, al deseydin tabanı da beklemezdim 34 den almıştım muhtemelen,bilanco okumanın faydaları, Allah senden razı olsun, ne muradın varsa versin
Hisse almadan önce hep sana danışacağım
Rica ederim...sen borsa da, özellikle VİOP ta FORUM'un en iyilerindensin...
Halka açılırsan,katılırım sizin mahallenin arasına.
Allah senin de ne muradın varsa versin.
Yer İmleri