Sayfa 128/218 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178 ... SonSon
Arama sonucu : 1741 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Viop LXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,209
    Varmı Petkoş gibi aşağı-yukarı fazla hareket etmeyen ama OPSİYONuda olan bir hisse.

bana put sat call sat prim al fiyat arada kalsın primler benim olsun tahtası lazım
    trend olduğu zamanlar ben hep batarım.
    İ.oğlunu içeri aldıkları 3 gün battım yine ama ek limitler kredi borç vs ekleme ile 40 günde vade sonunu tekrar minik artı ile kapattım.
    bu arada ömrümde ilk defa bi baygınlık geçirdim
    2 aydır sebebini bulamadık (bence 3 günde xu030 da -28% ile hesaptaki -3M dir ama )
    kardiyoloji-dahiliye-noroloji dolaşıp duruyom .
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,209
    Ayasofya ben piyasa hariç zora gelemem, p7li ile gelirseniz çibörek+ayranınız hazır (hafta sonu olmak kaydı ile) diğer zamanlar ekranlarımdan ayrı kalamam.
    1 sigara içimlikten fazla kalkarsam başından Özlerler beni.
    Bear_Bull
    @BearBull26

3. Kchol abi, petoşu aratmaz, istediğin kadar opsiyon put cal yaparsın, onuda çektim suyuniçine
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,209
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kchol abi, petoşu aratmaz, istediğin kadar opsiyon put cal yaparsın, onuda çektim suyuniçine
    o inekler YKB yi satıyoz deyip (herkes her seferinde yiyo) bi tavan yaptırıp benim don gömlek alıp çıplak bırakmasınlar sonra

elimin ayarı yok teminatı sonuna kadar köklüyom, en ufak bir ters harekette donuma göz dikiyorlar.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bear abim bereketini gör. Pisyedili alır götürürse sizin oraya gelmek isterim. Biraz da bebek avutur gibi beni avutun. Bez belek uğraşırsınız biraz.
    Senin gibi değerli abimin hatrı bende büyükdür.
    Niyetin var ise hemen yola çıkarım 4 saat sonra Konya'da olurum seni alırım gece 1 gibi Konya'dan yola çıksak tahminen yarın sabah kahvaltısına Bear Bull ağabeyimde oluruz.

Bu arada ben de 1-2 ay önce bayıldım Bear Bull aağbey.ve banyado düştüm. Düştüğüm yerden de kalkamadım.
    Doktora gitmedim.

Niyetin varsa hemen ara Salih ağabey .Hayat ertelemeye gelmez.
    Son düzenleme : pisyedili01; 30-05-2025 saat: 20:30.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Ayasofya ben piyasa hariç zora gelemem, p7li ile gelirseniz çibörek+ayranınız hazır (hafta sonu olmak kaydı ile) diğer zamanlar ekranlarımdan ayrı kalamam.
    1 sigara içimlikten fazla kalkarsam başından Özlerler beni.
    Abi hafta sonu olur ancak. Yavuz ile gelir yatıya kalırız. Çöp çekersiniz Alper ile ben kime düşersem o avutur beni. Bez değiştirmeyi öğrenirsiniz

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Senin gibi değerli abimin hatrı bende büyükdür.
    Niyetin var ise hemen yola çıkarım 4 saat sonra konyada olurum seni alırım gece 1 gibi konyadan yola çıksak tahminen yarın sabah kahvaltısına Bear Bull ağabeyimde oluruz.

Bu arada ben de 1-2 ay önce bayıldım Bear Bull aağbey.ve banyado düştüm düştüğüm yerden de kalkamadım.
    Doktora gitmedim.

Niyetin varsa hemen ara ağabey .Hayat ertelemeye gelmez.
    Yavuz abi bez belek diye bunların gözünü korkutuyorum. Ben bez işi Alper de diyecem de Alper bez değiştirme bahanesiyle beni orada halleder diye korkum var. Ben çelik don giyip öyle giderim oraya. Beş filan da değişmez benim. Kestaneyi görmeyen kalmaz.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi hafta sonu olur ancak. Yavuz ile gelir yatıya kalırız. Çöp çekersiniz Alper ile ben kime düşersem o avutur beni. Bez değiştirmeyi öğrenirsiniz
    Tamam işde cumartesi pazar tatil bu gece çıkalım Eskişehir'e yola ,pazar gecesi gelirken Konya'ya bırakırım seni ağabey.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 128/218 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •