Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Bu sefer verilerle desteklenmeden bir indirime gitmeyeceklerini fazi artmaz derken artırılan 350 baz puan artıştan anlayabilirsin. Ben Şimşeke de merkez bankası başkanına da güveniyorum. 2. Nebati işi siyasi intihar olur. USD gelme işi de çok kolay olur. Yeter ki bırakalım bu ikisi işini gerektiği gibi yapsın.
https://x.com/etkiliihhaberr/status/1929803479482003698
bu görüntülerin olduğu yerde piyasaya sadece bugunkü gibi verilerle oynayarak pasuman yaparsın bu görüntüleri bilinçli film çeker gibi veriyorsan burada sağlıklı bir borsa beklemem , çünkü it izi at izi birbirine karışmış neyi fiyatlayacak piyasalara bilançolar mı gördük son gelenleri , ekonomi mi onuda görüyoruz , şimşek sadece bu ülkede dışardan gelecek sermayenin kontrolünü yapıyor bence başka bir fonksiyonu yok , 350 baz puan artırmaya gelecek olursak bu onun rüştülüğünü ispatlamaz ellerinde ogun için tek mermi vardı onu sıktı kasada 200 milyar dolar olsa o mermiyi kullanırmıydı hayır
bu yüzden siyasi BELİRSİZLİK ler kalkmadığı sürece yalancı bahar olarak kalır hareketler bana göre trade yapa bilen oyunda ona göre pozisyon açar kapatır yapamayan mevduatta ppf takılır
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri