Sayfa 176/211 İlkİlk ... 76126166174175176177178186 ... SonSon
Arama sonucu : 1683 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Hoşgeldin Çağrı.

teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor.
    ömrüm boyunca kullandım ilk defa hata verdi )

sağol varol adaş.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Hoşgeldin Çağrı.

Teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor adaşım.
    Selamlar abeyim çok yoğunum nefes bile alamıyom arayıp soramadım kusura kalma umarım he rşey iyidir

3. bazı bankalar falan genel müdürlüklerinin bir kısmını Ankara ya taşıma kararı aldıydı...

pala dünden buyana dipten % 3 aldı.

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu sefer verilerle desteklenmeden bir indirime gitmeyeceklerini fazi artmaz derken artırılan 350 baz puan artıştan anlayabilirsin. Ben Şimşeke de merkez bankası başkanına da güveniyorum. 2. Nebati işi siyasi intihar olur. USD gelme işi de çok kolay olur. Yeter ki bırakalım bu ikisi işini gerektiği gibi yapsın.
    https://x.com/etkiliihhaberr/status/1929803479482003698

bu görüntülerin olduğu yerde piyasaya sadece bugunkü gibi verilerle oynayarak pasuman yaparsın bu görüntüleri bilinçli film çeker gibi veriyorsan burada sağlıklı bir borsa beklemem , çünkü it izi at izi birbirine karışmış neyi fiyatlayacak piyasalara bilançolar mı gördük son gelenleri , ekonomi mi onuda görüyoruz , şimşek sadece bu ülkede dışardan gelecek sermayenin kontrolünü yapıyor bence başka bir fonksiyonu yok , 350 baz puan artırmaya gelecek olursak bu onun rüştülüğünü ispatlamaz ellerinde ogun için tek mermi vardı onu sıktı kasada 200 milyar dolar olsa o mermiyi kullanırmıydı hayır bu yüzden siyasi BELİRSİZLİK ler kalkmadığı sürece yalancı bahar olarak kalır hareketler bana göre trade yapa bilen oyunda ona göre pozisyon açar kapatır yapamayan mevduatta ppf takılır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

işcepte sorun yok güncelleme gerekliymiş abi . güncellersen girebiliyon.

7. Sıradan bir insan

8. Kesikli çizgi 3377 civarı, üzeri kapanışlarda kanal üst bandı 3570 usd.

Sayfa 176/211 İlkİlk ... 76126166174175176177178186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •