Sayfa 175/219 İlkİlk ... 75125165173174175176177185 ... SonSon
Arama sonucu : 1752 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kalemle oynanan veri ile makina ile alır %2-3 yapar ama 1-2 gün sonra ülkenin gerçeklerine döner piyasa .
    Bu verinin yüksek geleceğini düşünen varmı 103 kişiyiz burada 1 kişi çıkmaz
    bu yüzden tv de faiz indiriminin yolu açıldı vs bana göre risk almak demek ya siyasi belirsizliği azaltıp normale dönerse faiz indirimi sıkıntı olmaz ama hem siyasi belirsizlikler artarak gidecek hem ekonomik veriler kalem oynamalı olacak bu seneryo bana inandırıcı değil.
    Bu sefer verilerle desteklenmeden bir indirime gitmeyeceklerini fazi artmaz derken artırılan 350 baz puan artıştan anlayabilirsin. Ben Şimşeke de merkez bankası başkanına da güveniyorum. 2. Nebati işi siyasi intihar olur. USD gelme işi de çok kolay olur. Yeter ki bırakalım bu ikisi işini gerektiği gibi yapsın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Düşündüğün şeye bak yahu, bizde 30 taleye yükselirse sataruk
    30 da görmez bu inek.

çayırdaki malak gibim 25 lerde takılıyoru.

bugünki yükseliş iyi oldu yoksam suyun içinde çimentolarlan kalacaktım.. çimento ve su. ateş ve barut gibim.

evrimleşemezsinde..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    35d
    TÜİK aylık 1,53%, yıllık 35,41%
    İTO aylık 2,83%, yıllık 46,57%
    Ankara aylık 4,40, yıllık 32,28%

Tuik nasıl veriyi bu bantta çıkardığını tartışıyor koca koca ekonomistler ben ekonomisttim demicem ama al eline kalemi sayılarla oyna yeter bu kadar kafanızı yormayın
    angarada kira ve konut fiyatları çıldırdı
    ülkede ilk kez olmuş olabilir
    istanbuldaki konut satışları ankaranın gerisine düştü
    bunu ben ilk kez duyuyorum
    bizimkiler tüm kamu kurumlarını angaradan istanbula taşırken istanbullular angaraya kaçıyor
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    angarada kira ve konut fiyatları çıldırdı
    ülkede ilk kez olmuş olabilir
    istanbuldaki konut satışları ankaranın gerisine düştü
    bunu ben ilk kez duyuyorum
    bizimkiler tüm kamu kurumlarını angaradan istanbula taşırken istanbullular angaraya kaçıyor
    deprem sonrası Ankaranın yoğun göç aldığı söyleniyor.

işcepte sıkıntı yaşayan var mı ? banka.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bana da dön dolaş dedi. bilmukabele abey.

Nası belli oldu demi geldiğim. Sıkı dutunun şortörler önce şortları tanga edecez ama o da yetmeyecük gibi düşünmekteyim, belli olmaz tabi bu işler

haber maber hikaye. hiç bişeyden haberim yok bıyıklı yabancı benim abü gündemi bile bilmiom ama grafik dedi ki gel abü beni al. Bilançolara baktım batan battı batmayan da daha batmaz dio.

Gönderdim cetonları.

Kırmak olmazdı ağalar
    Hoşgeldin Çağrı.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    işcepte sıkıntı yaşayan var mı ? banka.

Teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor adaşım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. vallahi buralardan giderken eccuk gayrımenkule devrilip gidiym dedim, geçen lazım oldu birini satalım dedim verdiğim ilan açık artırmaya döndü aman götünü yyim bana sat çek verim senet verim at verim araba verim.

Yok hacı dedim cash getir, 2 haftada satıldı, Ankara piyasa efsane canlı forumdaki müteahhitlere duyurulur

MÜSİAD/Özdemir:Gelinen noktada ekonomi yönetiminin uyguladığı Orta Vadeli Program'ın son derece cevap verici şekilde işlediğini düşünüyoruz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Burhan Özdemir, ekonomi yönetiminin 2 yıldır uyguladığı Orta Vadeli Program'ın (OVP) son derece cevap verici şekilde işlediğini belirterek, "(Veriler) Biraz daha sabırlı olursak (enflasyonun) çok daha aşağıya ineceğini gösteriyor. O noktada umutluyuz, tünelin ucundaki ışığı görüyoruz." dedi.

Sayfa 175/219 İlkİlk ... 75125165173174175176177185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •