Sayfa 413/414 İlkİlk ... 313363403411412413414 SonSon
Arama sonucu : 3306 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    bilerek kasitli olarak kagiti buralarda tutuyorlar..alan ya ertesi gun yada bir kac gun sonra zararina satiyor..amaclari biktirmak
    Deniz Bey, senelerdir bu şirkette beraberizdir. Bu son dönemde bıktığım kadar bıkmadım. Otelin %70i bitmiş, dava öncesi hisse fiyatımız belli, gel gelelim şuan ki durumumuz vasat ötesi. Yazık oldu biz değer yatırımcılarına…

2. Beklemeye devam ediyorum.
    Eyi olacak diye düşünüyorum otel açılınca.

3.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Deniz Bey, senelerdir bu şirkette beraberizdir. Bu son dönemde bıktığım kadar bıkmadım. Otelin %70i bitmiş, dava öncesi hisse fiyatımız belli, gel gelelim şuan ki durumumuz vasat ötesi. Yazık oldu biz değer yatırımcılarına…
    size gore yuzde 70 kimisine gore yuzde 60 ama şirket bu konuda hic aciklama yapmamasi kurumsal bir firmaya hic yakismiyor ve acilis konusundada herhangi bir tarih ve kinuyla alakali bi aciklama hala yok...

4. Şantiyenin çok yavaş ilerlediğini söylüyorlar. Giden, gören, bilen var mıdır?

5.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Şantiyenin çok yavaş ilerlediğini söylüyorlar. Giden, gören, bilen var mıdır?
    bu yil unutalim oteli 2026 yilinin ilk cegregine yetissin yeter..

6. 2025 yılında alan bir kişinin şuan ki zararı %20 civarında. Üstüne enflasyonu parayı taşıma maliyetini eklerseniz bu % çok çok yukarılara çıkacaktır. Herkese sabırlar diliyorum. Forumda bile artık yazan çizen yok. Ytd.

7. Selamlar dostlar. Malesef ki likidite sorunu olan şirketlere pek rağbet etmediler bu son dönemlerde. %7-8 puan bir faiz indirimi bekleniyorken tekrar küçük sermaye şirketlere gelebilirler diyerekten pozisyon açtım. Yolum düşerse otelin son halini payleşırım
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

8.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Selamlar dostlar. Malesef ki likidite sorunu olan şirketlere pek rağbet etmediler bu son dönemlerde. %7-8 puan bir faiz indirimi bekleniyorken tekrar küçük sermaye şirketlere gelebilirler diyerekten pozisyon açtım. Yolum düşerse otelin son halini payleşırım
    Bu şirketin hiçbir sorunla işi olmadan devam etmesi gerekliydi fakat kötü niyetliler. Ocak 2020, eski harabe otel duruyorken hisse $16. 2025 Haziran, $100 milyon para harcanmış, 2.1 milyar teşviği var, Divan grubunun ve Antalya şehir otelciliğinin en pahalı ve prestijli oteli yapılmış fakat hisse yine $16.

Şuan şirketi alan inşaat maliyetine almış oluyor. Biz de 2019dan beri hamallık yapıp, dava çözülünce artık tamam duramaz buralarda deyip, 850-900 arası elimizde ki lotları 2 katına çıkartmıştık. Yazık.

Sayfa 413/414 İlkİlk ... 313363403411412413414 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •