Sayfa 256/1005 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: Viop LXV

gelen abd verileri fed e faiz indir baskısını artıracak cinsten...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Ayasofya neye göre pozisyon alıyorsun Allah aşkına yazsana ..rüyanda mı görüyon yönü..
    merak ediyorum valla..hem millete faydanız yok hem de diliniz 1 karış uzun..neye göre pozisyon alıyorsun..yaz bakalım bizde alırık belkim..
    Dayu senin batarsın oynama sen bunla samimiysen

Son dakika | Ümit Özdağ'a 4,5 yıla kadar hapis istemi: Savcı mütaalasını açıkladı
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Karaduman aynı şeyleri yazıp durma yalvarıyorum bıktırdın ya , bende mal almak için 2,1 centi bekliyorum aylardır ama Akp ölümüne tutuyo borsayı işte yapacak birşey yok , o yüzden full faizden devam...
    Bugun kapanış +2 yarın +5 uğurlu ayaklı abim gelmiş

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Son dakika | Ümit Özdağ'a 4,5 yıla kadar hapis istemi: Savcı mütaalasını açıkladı
    Kurtlara aslanlara mapus. Çakallara özgürlük. Biz boşuna mı buradayız babayiğit...

6. sinyaller gelmeye başladı ..2 saatlik göstergeleri sata geçen devler var..bunlarınki kolay kolay dönmez daha

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bazı kılkuyruklar var..hemen faiz düşecekmiş gibi bankalar diyor bunu satın alıyor, önce bankalar alın diyor..tamam sığır hemen alırım yarın..sizin gibi sığırlar olduğu sürece 6 ay ileriye atacam süreyi..
    Bence sen 1 lot bile almazsın dayucuğum. Zaten sana 1 lot iteleyebilsek şindiye kadar çoktan 2 dolar altına inmiştik
    Şaka 1 yannı anladığım kadarıyla sen vob yapmayan, daytradeden uzak ama kelepir mal denk gelirse hisse alıp taşıyan çokuzuncu yatırımcılardansın ve o yüzden 5bini bekliyorsun, paralar faizde nassa ordan kâr geliyor deye
    Emme
    Uzunvadeli faizde tutarak bir zaman sonra paranın eridiğini ve ev araba alamaz hale geldiğini farkedeceksin.
    Parayı ne yap et, çalıştır dayucuğum
    Yohusa malları çürütürsün.
    Bist100 de bi bucuk dolardan alıp 3 dolardan satma devri geçti.herkesi çektim suyuniçine, kurtuluşunuz yok.
    Hamdım Piştim Yandım

8. aslında karaduman dayının öngörüsü tuttu ama o fark edemedi.

misal boynuzlu 270 den 130 lara kadar indi.

üstüne fayız hesabını da koy.

bu 5500 parası zaten diyemedi.

Sayfa 256/1005 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •